Sidste Chance – du kan stadig nå det

405799_414246508634677_1148482486_n

Sidste Chance

Jeg har en hjemmeside med mange forskellige og varierede tilbud og jeg tænker at du mange gange har overvejet om du skal prøve noget af det, for det ser jo spændende ud, mange muligheder og meget lærdom og viden som du kan suge til dig af og som kan give dig mere forståelse af hvem du er som menneske og som sjæl.

Mandag den 3. Oktober så stiger mine priser. Det er nemlig sådan at jeg for kort tid siden valgt at lade mit firma momsregistrere, fordi at jeg følte det var på tide. Jeg skal meget mere ud i lyset med alt det som jeg kan. Så alle mine priser kommer til at ligge på et niveau der er mere rimeligt for mig, da jeg gør et stort stykke arbejde og der skal være balance imellem at give og modtage. Det vil give mig mere ro og overskud til at give mere ud af alt det jeg har lært.

Så jeg har valgt en god energi til mit firma, valgt en optimal startdato og givet det nogle gode navne.

Det skete den 23. August 2014.

Så det er nu hvis du gerne vil nå det inden, skriv til mig på Facebook eller via min hjemmeside, du kan stadig nå de fulde analyser til de lave priser hvis du gør det nu.

Samtidig så er der flere nye tiltag på vej, blandt andet skal jeg til at starte uddannelse indenfor sjælens numerologi og jeg glæder mig bare så meget til at lære en masse af alt det fra mig som jeg kan og give jer så gode redskaber at I selv vil være i stand til at tage klienter ind og på den måde være medvirkende til at give folk de energier som ligger i dette stærke, kraftfulde ny tids system.

Dette kommer der snart mere om.

Jeg har desuden også lavet mit første intro kursus som løber af stablen den 11. Oktober 2014, en dag med meget stærke og powerfulde engleenergier, vitalitet og solenergi. Ses vi der?

<3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *