Wauv Wauv Wauv

560806_638916156126202_502711492_n

WAUV

Perioden fra den 1. Oktober 2014 til den 22. Oktober 2014.

Ja energierne er temmelig intense i øjeblikket, netop i dag er vi gået ind i en periode på lidt over 3 uger, hvor der kommer ekstra power på.
Og hvad skyldes så dette?
Jo alle dage har en både en udadrettet energi der arbejder i forhold til vores omverden og andre mennesker og en indadrettet energi der arbejder  i forhold til os selv og det der sker i os. Denne energi kan aflæses ud fra dagenes tal i forhold til hvilken måned og hvilket stjernetegn som vi er i.

Men vær blot opmærksom på at der er ekstra power på, at energien dobler op i øjeblikket og forstærkes, så brug den som altid konstruktivt og tag en dag ad gangen. Og husk at høre min video om dagsenergierne for ugens syv dage.

Silicia

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *