Oktober måneds energier 2014

250516_430615623664432_1038468986_n

Oktober måned 2014 <3

Vi er gået ind i Oktober måned og det betyder et skift i energien for os alle.
Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

Oktober er hurtig og aktiv, den symboliseres ved et hjul der ruller eller en spiral i bevægelse, og den kan gå opad eller nedad, men på grund af årstiden så bevæger den sig også mere indad. Energien er stærk og vital, men det kan gå så hurtigt at det føles som om ens liv til tider er som at køre i rutsjebane, det kan gå op og ned. Det er dog mulige at lede energien imod glæde og flow ved og dermed undgå stress tendensen i energien.

Det særlige er at den udadrettede og indad rettede energi til og med den 22. Oktober er ens, så der er virkelig intensitet på energierne, man kan sige at de er doblet op, så brug dem konstruktivt.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, da det er månedsenergien for os alle.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet på din evne til at turde være i din fulde power. Den kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår udfordringer i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre kraft til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad for at få kontakt med din indre kilde til energi og rå power men også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk <3

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så er der dynamik på, energien er vital, stærk og handlekraftig, men også positiv og glad, en solenergi. Der er tempo i energien, den ruller stærkt det meste af tiden, derfor er det også vigtigt at følge glæden og flowet i den gode retning, ind i en opadgående spiral. Undgå stress da det kan køre din energi i bund, undgå at gøre det som føles forkert eller hvor glæden mangler, da det kan give for mange op og nedture. Tempoet er hurtigt, så sørg for at det er dig der styrer energien og at du kan skifte retning ved behov. Det er måden at håndtere denne energi, for den er konstant i bevægelse <3

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som også fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og/eller vejviser, det kan være du er med til at åbne og bane vejen for nye muligheder for andre. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for det. Tallet kaldes også den fredelige krigers tal, som ser livets udfordringer som mulighed for udvikling af evner og til frigørelse af kraft for at kunne udføre sine opgaver. Energien spørger dig om du er der hvor du vil være i livet, føles det rigtigt, og udfører du de opgaver som du har sat dig for <3

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så arbejder energien i nuet, så vær tilstede, undgå at fokusere på langsigtede mål eller aktiviteter, der får dit fokus væk fra dig selv. Tag et skridt ad gangen og sats på gradvise fremskridt. Se denne tid som en periode hvor du bygger din energi op. Arbejd i dybden og fokuser på detaljer. Nyd hvert øjeblik, og sæt pris på de enkle ting og tag en dag ad gangen. Når du har dit fokus på opbygning bruges energien konstruktivt. Energien kan også bryde ned og give dig en følelse af at blive bremset, hvis du er for langt væk fra dig selv, dette kan gøre dig usikker. Så bliv i dig selv og hold dit fokus. Saml din energi til det der venter forude <3

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud eller kastet rundt i en energi der bare elsker at lave om på alting. Så brug den konstruktivt. Energien følger dit fokus, så se i den retning du har behov for at gå, find modet for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede nye tiltag <3

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller områder hvor du skal vejlede, rådgive og fortælle. Energien er kreativ og iderig, og finder gerne nye måder at kommunikere på, den er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den har god jegstyrke. Det er vigtigt at geare ned, hvis det føles for kaotisk, forvirret og uroligt, det er tegn på at det går for stærkt <3

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så kommer det til at handle om forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Det er vigtigt at have fokus på en optimal og positiv kommunikation, da det så er dette som vil forstærkes. Energien kan også gøre ekstra følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, den giver os et par ekstra antenner på så vi opfanger mere end normalt, så der kan godt være behov for ekstra beskyttelse og renselse af ens energi, da man kan være letpåvirkelig og derfor kan tage andres energi ind i ens system. Dette kan gøres med hvidt lys <3

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, de samme handlemønstre, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at se med nye øjne på nogle af de relationer du har i dit liv i din hverdag. Giv slip og lad det hele flyde også selvom det føles usikkert indimellem, stol på at dem deroppe bærer dig igennem. Find tillid til at når det gammelt slippes, så skabes der samtidig plads for noget nyt. Og hav tillid til at der er en mening med det der sker, find den røde tråd og overgiv dig til det guddommelige i dig selv, din intuition <3

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Det kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og dermed også lade de mindre optimale muligheder glide forbi. Det er vigtigt at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, at fokusere den i den retning du ønsker. Tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne <3

Hav en skøn oktober måned

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *