Sjælens Numerologi Uge 43

969466_543357499056910_980938406_n

DAGSENERGIERNE FOR DENNE UGE

Ja der kommer ingen video i denne ugen da jeg har fået ny mikrofon som jeg først skal lære at bruge, så i stedet så laver jeg lige en på skrift.

Til og med onsdag er den udadrettede som har fokus på omverdenen og andre mennesker og den indadrettede energi som har fokus på os selv stadig ens, så energierne er meget intense.

Torsdag går vi ind i skorpionens tegn, hvilket betyder at der er nye energier på vej som mange af os allerede mærker. Skorpionen er dyb og intens med fokus på følelser og krop, den har ikke rigtig nogen grænser eller bremser og skærer igennem alle forviklinger ind til årsagerne der ligger bag det som vi møder i livet. Power, dybde og udfordringer er nøgleord her.

Mandag den 20. Oktober 2014
20 handler om balance, glæde og kærlighed, så undgå ekstremer, og gå efter at finde og bevare din centrering. Der er fokus på samspillet med andre.

Udadrettet og indadrettet energi: meget tempofyldt, den løber derud af, så det gælder om at have styring mod glæde og flow, det som løfter og undgå stress.

Tirsdag den 21. Oktober 2014
21 er målrettet, skaber overblik,  god til detaljer, men også til at strukturere, få system i tingene. Den beskytter det nære og ens nærmeste, loyal og lidt af en perfektionist. Der er fokus på samspillet med andre.

Udadrettet og indadrettet energi: Dobbelt engletal, fokus på vores opgaver og livsformål, god kontakt opadtil til vores engle så brug dem. Særlig god for dem så går foran og fungerer som en slags vejviser eller vejleder for andre.

Onsdag den 22. Oktober 2014
22 er et blidt og blødt engletal som samtidig har fokus på balance. Indfølings og indlevelsesevnen er enorm, vi kan give os selv fuldt ud til andre mennesker eller en sag vi brænder for og som kan skabe stor forandring. Vi skal undgå at spilde vores energi på mennesker eller områder hvor der er lukket for at ændre noget, for at undgå at miste energi.

I den indadrettede og udadrettede energi så er der fokus på at være tilstede, blive i nuet, komme ned i kroppen og få jordforbindelse, fordybe sig i detaljer og tage et skridt ad gangen fremad. Denne energi kan bremser, hvis du vil for meget eller prøver at komme væk, den ønsker at du lærer at nye de enkle øjeblikke.

Slut med de dobbelte energier for denne gang 🙂

Torsdag den 23. Oktober 2014, nymåne i skorpionens tegn.
23 har fokus på kommunikation, især i den form som handler om den fælles dialog, det kan være rådgivning, undervisning, men også det skriftlige arbejde kan have stort fokus. Energien er aktiv, i bevægelse og kan give flere bolde i luften

I den udadrettede energi så er der fokus på forandring, nye veje og ideer, nye muligheder, men  samtidig skal vi gå efter de optimale forandringer for at undgå at energien bare laver om på tingene, uden at se efter om det er godt eller skidt.

I den indadrettede energi så har vi en målrettet påvirkning, fokus på overblik, detaljer og struktur, men også beskyttende i forhold til det nære og ens nærmeste. Perfektionistisk og fokus på samspillet med andre.

Fredag den 24. Oktober 2014
24 er givende, rummelig og omsorgsfuld, men også kreativ og utraditionel, en rigtig favnende energi. Fokus er på andre, sanserne er aktive og stærke og healingsenergierne er i top.

I den udadrettede energi så har vi fuld aktivitet på, gang i den og der kan være mange bolde i luften. Der kommunikeres via ord og tanker, følelser og ideer skal sættes ord på, meninger skal udtrykkes, i denne energi er ord et aktivt værktøj til at udtrykke os selv.

I den indadrettede energi så handler det også om kommunikation, her især omkring samspillet med andre, det kan f.eks være en givende dialog, rådgivning, undervisning eller også skriftligt arbejde. Der er god bevægelse og aktivitet i energien.

Lørdag den 25. Oktober 2014
25 er en åben og intuitiv energi, her fungerer intuitionen mest i forhold til andre mennesker som der også kan være fokus på og der skal gerne sættes ord på. Energien elsker trivsel, både i det ydre og det indre, det er det som den helst vil skabe.

Udadrettet energi: her har vi en forstærket kommunikationsenergi, der lægges et ekstra plus på ord eller andre former for udtryk, så det er vigtigt at være opmærksom på hvordan vi kommunikerer. Samtidig er energien sensitiv så vi nemmere mærker andre menneskers energier eller stemninger omkring os. Dette kræver skelne evne, evne til at beskytte og rense vores energi.

Indadrettet energi: her er der fokus på at give og hjælpe, gøre en forskel for andre og energien er rummelig, favnende og kærlig. Sanserne er også meget aktive, det kan være sans for hygge, familie, mad, natur etc. Der er også healingsevner i energien.

Søndag den 26. Oktober 2014
26 er fuldstændig åben og grænseløs, det kan give mange muligheder men også være krævende fordi at der ingen bremser eller grænser er i energien. Og samtidig har den meget fokus på andre. Der er meget omsorg i energien, men det kan være en god ide at bede om ekstra beskyttelse og tage vare på dig selv.

I den udadrettede energi så er der fokus på at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, så derfor kan der der være noget der skal afvikles f.eks i forhold til andre mennesker eller arbejde, det kan også være gamle handlemønstre der er oppe at vende. Det kræver tillid og åbenhed for ens intuition og en højere styring.

I den indadrettede energi så har vi en intuitiv og åbne påvirkning, der skal sættes ord på det vi fornemmer, særligt omkring andre mennesker, og der er også meget fokus på at skabe trivsel i det ydre og indre.

Dette var ugens energier, håber I får brugt dem godt <3

<3 <3 <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *