Den 23. Oktober 2014, nymåne, solformørkelse og på vej ind i Skorpionens tegn

16883_499387430079076_4489849_n

Den 23. Oktober 2014 <3

Så er det i dag at vi både har en stærk nymåne, solformørkelse og samtidig går i skorpionens tegn ca kl 14.

Nymåneenergien er meget meget udrensende og eftersom at vi er gået i Skorpionens tegn så kan dette meget vel ske rent kropsligt med fysiske symptomer. Nymånen er generelt glimrende til at starte nye projekter, ændre på gamle vaner, lægge sin livsstil om.
Syge planter kan ofte få hjælp af denne energi, hvis man klipper det øverste af toppen og hjælper den til en ny begyndelse.

Skorpionen er et kropstegn, der er fokus på livsenergien og kraften i kroppen og den sætter fokus på hvordan det står til med dette. Den er samtidig meget dyb, åben og stærk, den skærer helt ind til benet, finder årsagerne frem. Den har ikke den store grænsefornemmelse, så mange skorpioner får ofte nogle ekstra knubs fordi at de har sværere ved at passe på sig selv. Lige nu går vi alle ind i denne energi indtil den 22. November 2014.

I forhold til kosten så har Skorpionen meget fokus på kulhydrater, så spiser du for mange eller for lidt af dem eller spiser dem i en form som kroppen ikke har godt af, så vil du mærke det tydeligere.

<3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *