Skorpionen og Vinterdepression i november

544429_568210876530064_640843909_n

November og Skorpionen

Jeg har ofte oplevet de senere år at det er omkring november at jeg synes det hele bliver mørkt, gråt og trist, jeg savner lyset og energien og føler mere tyngde i kroppen og har tænkt at jeg nok har lidt tendens til vinterdepression.
Det går dog mere og mere op for mig at min tendens til at blive lidt depressiv snarere er koblet til Skorpionens periode end til november som sådan. For når vi går ind i Skytten så skifter energien og bliver lysere iegn. Skorpionen er dyb og mørk i energien, ikke negativt, men farven er mørkeblå og fuld af power og så har Skorpionen både den kropslige påvirkning som gør at vi skal tage lidt ekstra vare på vores fysik, få brugt vores krop.  Men følelserne er også vældig påvirket fordi at Skorpionen er et vandtegn og vand handler her om følelser. Skorpionen vender indad, indad, indad, helt ind i dybet, helt ind til din kerne, helt ind til din sjæl så giv den plads og tillad den at bringe dig hjem til dit dybeste selv.

Så ja jeg er påvirket af Skorpionens dybde og power og jeg er ikke den eneste, for jeg tænker at mange af jer oplever det samme, så det er også derfor at jeg skriver om det.

Så her gælder det om at lære at mestre Skorpionens dybe, kraftfulde energi. Faktisk kan jeg godt lide energien og har det som regel også fint med mennesker der er født i dette tegn, de er sandfærdige, direkte af natur og pakker ikke tingene ind, og så søger de efter årsagerne til alt hvad de kommer ud for, de undgår helst overfladiske holdninger til livet.
De er som regel også meget åbne og kan have lidt svært ved at passe på sig selv, Skorpioner har fået tildelt den største power, og får derfor til tider også en del knubs af livet og skæbnen, det kræver sin mand at skille sig ud og gå forrest og rumme så stærke energier.

Der er forskel på hvilket tal vi står i, i forhold til Skorpion energien og den tal periode jeg står i der, er lige så dyb, stærk og mørk som selve Skorpionenergien, så jeg får lige dobbelt op. Hvilket tal står du i, få lavet en periodisk analyse over energierne lige nu.
Alle energier har lærdom og et højeste potentiale som kan findes, når vi lærer at bruge energierne optimalt. Så jeg arbejder videre med dette og tager samtidig en portion Perikon som hjælp og støtte til at finde lyset i mørket og sørger for at komme ud hver dag.
<3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *