Skorpionens tegn – lys i mørket

552371_440057652720229_2138594089_n

Skorpionens tegn – lys i mørket <3

Skorpionens tegn er et vandtegn astrologisk og vand er lig med følelser. Numerologisk er den et kropstegn, så når vi kombinerer de to så vil følelsesmæssige ubalancer have en tendens til at sætte sig fysisk i dette tegn, hvis vi mangler at få kigget på dem og set på hvad de vil fortælle os. Det kan være følelser vi har lukket ned for, lagt låg på eller følelser som konfronterer os med det som vi har svære ved at se i øjnene.

Skorpionens tegn ønsker at skabe lys i mørket, den sætter fokus på områder og sider af os som vi har forsømt så her vil jeg anbefale dig at dykke ned i Skorpionens dybe og mørke energi og finde og se de sider af dig selv som du kan have lukket ned for i hverdagens trummerum og udfordringer.

Jo mere du tør se på jo mere energi kan du frigive så føler du dig tung og deprimeret i øjeblikket og synes det hele er træls, så se det som en følelse der vil fortælle dig noget og skab rum og plads til den, tro mig du vil komme væsentlig mere hel ud på den anden side, når du tør være i følelsen og mærke den.

Sæt ord på og mærk hvad der sker, åben for posen og tillad de følelser som du normalt undgår at få plads så som frustration, ked af det hed, sorg, smerte, vrede, vær i dem og du vil opleve at der sker en forløsning, for hvis du tør græde så tør du også grine. Pyt med at omgivelserne ikke altid forstår, når bare de skaber rum for det som du har at sige og giver plads for de følelser som der gerne vil ud, det kræver blot lidt nærvær, plads og tid.

Skab lys i mørket, skab plads til dig selv, lad dig omfavne af skorpionens dybder, lad dig opsluge af dens energi og oplev en transformation i dig selv og en fornyelse af din energi. Vær i følelserne og lev i dem, du behøver ikke at handle dem ud, for når du dykker ned i dem så sker transformationen helt af sig selv. Både følelsesmæssigt og kropsligt, for energien i din krop vil også blive mere frigjort.

Tro mig du vil føle dig mere hel, det vil føles som et frisk pust af liv og bevægelse, flow og energi.

Følelser er liv <3

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *