23 Februar 2015, dagens energi

551737_415359735190021_2104805304_nDen 23. februar 2015 <3

Dagen i dag skal gå med opgaver, både i forhold til min skole, men også klienter der skal samles op på og gøres færdige. Jeg skal planlægge og overveje fremadrettet i forhold til sjælens numerologi og hvad jeg videre ønsker at det skal gå over til.

23 er en aktiv og bevægelig energi, den elsker at være i gang og have flere eller mange bolde i luften. Men fordi at den er så aktiv skal du selv sørge for at geare op eller ned efter behov og koble fra. Samtidig er 23 også en kommunikationsenergi, den er en mester i at bruge ord indenfor rådgivning, undervisning og evt også skriftligt arbejde, da den har sans for detaljer.
Den er god til det ping pong og den dialog der opstår imellem to eller flere personer.

I den udadrettede ydre energi så har vi en forstærket kommunikationsenergi, den lægger et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så derfor er det ekstra vigtigt med konstruktiv og positiv kommunikation, men også den energi vi lægger bag det vi siger. I dag kan der være tunge energier der skal transformeres til lette og lyse energier og derfor er det godt at vores sanser er forstærkede, vi får ekstra antenner på så vi opfanger mere fra andre mennesker og vores omgivelsers energier. Dermed kan vi også være medvirkende til at sende lys og god energi, når vi mærker tyngde.

I den indadrettede indre energi så har vi en stærk, handlekraftig, vital og powerfuld solenergi, krydret med noget marsenergi. Den er en stærk ledernatur, den går efter det optimale i alt hvad den fokuserer på, så derfor kan den også ofte opnå gode resultater. Halve løsninger og kompromisser undgås så vidt muligt. Vi ser også at energien gør os mere direkte, både i væremåde og udtryk, vi får mere jegstyrke og andres holdninger preller mere af på os. Vi er både i stand til at arbejde sammen med andre og alene i denne energi. Og den gør os stærke, så vi kan gå imod strømmen, hvis det er nødvendigt og føles rigtigt.

I den samlede energi så har vi en åben, følsom og intuitiv energi, den elsker alt hvad der handler om trivsel og om at få noget til at vokse og udvikle sig i positiv retning, både på indre og ydre plan, til gengæld har den det svært med mistrivsel, så vigtigt at fokusere og bruge energien på trivsel. Energien ser også sig selv som en del af en større sammenhæng og helhed og fungerer også som en modtager oppefra af intuitive input.

<3

 

 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *