Sjælens numerologi (den ny tids numerologi) og Oldtidens numerologi

11391_10205353500899137_5139761724598523383_n

Den ny tids numerologi og oldtidens numerologi

Der er to former for numerologi som har haft stor betydning for mig og det er de to jeg nævner her. For det første oldtidens numerologi som åbnede mine øjne for tallenes og numrenes verden og hvor stærkt vores navne og tal kan påvirke os på godt og ondt i mange områder af vores liv, lige fra fysisk, psykisk og spirituel påvirkning. Den anden er så den ny tids numerologi som jeg siden kom til at føle mig hjemme i, da jeg efter år med udfordringer og intens arbejde var nødt til at indse at oldtidens numerologi ikke passede til min energi og den jeg var som person, da mine erfaringer med dette system aldrig blev rigtig gode, men dog meget lærerige.

Men hvad er egentlig forskellen imellem de to systemer? Der er flere ting der er forskellige men vi kan se på både de konkrete forskelle og de energimæssige.

Formen
1. Oldtidens numerologi arbejder med en dobbelt pyramideform, altså en trekant der spejler sig, også kaldet en diamant. I den øverste cirkel har vi hjertet og i den nederste cirkel solar plexus. På toppen har vi fødselsdagen og i bunden den samlede energi for livslinjen som er midterlinjen hvor navnene står på. Fornavn yderst til venstre, eventuelle mellemnavne midt på linjen og efternavn yderst til højre. Formen er enkelt bygget op.

1. Den ny tids numerologi arbejder med en sjælsstjerne, en syvstjerne som er omkranset af planeter og stjernetegn. Her har vi cirkler omkring en stjerne og i cirklerne finder vi planeterne og de stjernetegn som planeterne står i klientens horoskop. I stjernen finder vi fødselsdag øverst, navnene i stjernens arme og andre grundtal i stjernens ben. Og de forskellige spidser repræsenterer de forskellige energicentre som hjerte, solar plexus, hals, rodcenter etc. Formen er fuld af detaljer.

Alfabetet
2. Noget andet der er forskelligt er systemernes alfabet, vi har oldtidens alfabet og ny tids alfabet og de har altså forskellige talværdier, det vil sige at et navn giver noget forskelligt ud fra hvilket alfabet der anvendes. F.eks. giver mit fornavn Siliciah 18 i oldtidens numerologi (og ja det er da bestemt ikke en særlig nem energi) imens det giver 21 i den nye tids numerologi som er en rigtig god energi.

Fremtiden
3. Oldtidens numerologi anvender årstalsrækker til at se hvordan årene bliver fremadrettet og til at finde de rigtige navne og den værdi de skal give, hvorimod ny tids numerologi ser på energierne fra månederne og stjernetegns perioderne fremadrettet ud fra de tal vi er født under.

Men hvordan kan det i det hele taget lade sig gøre og skaber det så bare vild forvirring når vi begynder at spekulere over hvilket system der er rigtigt og hvilket der er forkert? Jeg har valgt at se på det på en anden måde.

For mig har ingen den endegyldige sandhed, det som er sandt for mig er ikke nødvendigvis sandt for min nabo. Det handler om svingning og vi er mange mennesker inkarneret her på jorden og vi er på vidt forskelligt energiniveau og dermed også på forskelligt svingningsniveau og her drejer det sig om at finde det system som passer til vores svingning så her er det altså meget intuition og mavefornemmelse der spilder ind og hvad vi føler os tiltrukket af. Nogle skal endda omkring begge systemer for at lære først af det ene og så det andet og derud fra vurdere hvor vi hører bedst hjemme.

Jeg var først omkring oldtidens numerologi og som sagt kom jeg aldrig til at føle mig hjemme i det system og fik aldrig det ønskede resultat, men fik en masse lærdom og erfaring. Men netop derfor var jeg også nødt til at søge videre og det resulterede så i at arbejde med den ny tids numerologi som blev kanaliseret i 2006, til dels af mig (arbejder med klarføling, uddannet krystalhealer, numerolog, zoneterapeut, akupunktør og indenfor ernæring) men også af en astrolog/clairvoyant, en kvinde jeg kendte på det tidspunkt, da vi satte os sammen og brugte vores fælles energi så skete der virkelig noget, det væltede ned med rigtig mange detaljer, et nyt system.
Det har været en stor opgave at lære at anvende et helt nyt system og der har været mange tråde og brikker der skulle samles. Men samtidig så var det en opgave der valgte mig, så jeg var nødt til at tage den på mig og give alt hvad jeg havde til den og det gør jeg stadig, for min opgave er først slut når jeg har gjort den ny tids numerologi tilgængelig for andre mennesker og har delt det ud som jeg har lært med min omverden.

Jeg har haft overvejelser omkring det med den nye og gamle tid, og vi svinger jo imellem det nye og gamle tid, så kan måske også passe med at nogle svinger imellem flere numerologi systemer eller at der er flere systemer i spil tilknyttet forskellige tider.

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *