Når engle taler

1449_605776352773516_325611356_n

Når engle taler

Hvis du har et forhold til at der findes engle, har du så nogen siden tænkt mere over hvordan du kan kommunikere med dem, eller nærmere hvordan de kan kommunikere med dig.

For egentlig så er det jo nemt nok at kommunikere med dem og bede dem om hjælp til problematikker som du har i dit liv, bede dem passe godt på dig og dine kære eller bede dem om hjælp til løsninger i forhold til bestemte områder i dit liv. Men ofte så bliver det et stort stykke hen ad vejen lidt af en envejskommunikation, for godt nok beder vi englene om hjælp, men eftersom at vi ikke har lært hvordan de kommunikerer, så kan det indimellem være svært for dem at hjælpe os, selvom de altid gør deres bedste og ofte prøver at hjælpe mange gange, mens vi bliver i vores egen begrænsede følelser og tanker og dermed ofte er så låste at vi tiltrækker besværlighederne for os selv på trods af at de prøver at hjælpe og så må¨vi jo bare lære og erfare i stedet.

Men hvordan er det så englene kommunikerer. Nogle få har været heldige at se  en engel, men for de fleste af os så er det mere subtilt og via tegn at de fortæller os at de er der og hvad vi skal gøre for at få hjælp. Og der kan være mange måder. For mig selv så er det ofte en pludselig tanke eller inspiration jeg får, også når jeg skriver, at det ligesom kommer indefra hvad jeg skal skrive og så gør jeg det bare. Jeg er dog ved at udvide min måde at få kontakt med dem på, lære at være mere åben og en anden måde er at bruge mine danske englekort som er lavet af Eva Olsen og har rigtig  mange givende og skønne tekster der som regel passer meget godt til det som jeg er i og har brug for at vide og forstå mere omkring. Men der er også rigtig mange andre måder, en pludselig følelse af noget du har lyst til, en sang du hører med en bestemt strofe som lige rammer dig eller noget du ser. F.eks  en fjer som også kan være et signal fra dine engle om at de er omkring dig og du skal være vågen. Måske taler du med en person som lige præcis siger det som du har brug for at høre. Og overhører du det første gang, så fortvivl ikke, engle har virkelig engles tålmodighed og er klar til at hjælpe dig igen og igen.

Og her kommer vi selvfølgelig ind på tal for det er en rigtig god måde at kommunikere med engle på. For det første har vi de rene engletal såsom 11, 22, 3, 44 etc og 111, 222, 333 som står for hver deres specielle englekvalitet, men så har vi også alle de andre tal som bruges af englene til at sende beskeder til os, fortælle os at vi er på rette spor, at vi er i harmoni eller noget bestemt vi skal gøre eller noget vi skal fokusere på. Det kræver selvfølgelig at vi ved hvad tallene står for. Vi kender alle det at kigge tilfældigt på uret, eller køre forbi en fartmåler, en benzin stander eller det tal som vejen hedder eller at vi ser en bestemt nummerplade. Alt dette kan være tegn til os om at vi skal være ekstra opmærksomme, eller at vi er på rette vej eller at der er noget vi skal gøre.

Englene bruger små tegn

Du er nødt til at lære opmærksom på de små tegn, da det er dem som englene bruger. Du er også nødt til at huske på at englene arbejder igennem dig, så det som kan komme som en pludselig tanke, ide eller følelser, sagtens kan være dem som arbejder på den måde for at komme igennem til dig og hjælpe dig videre. Det er jo ikke sådan at englene bare overtager problematikkerne fra dig, de ved jo at du lærer allermest ved at være i dem og finde løsningen indefra, findeløsningen selv med hjælp fra dem. Så er du både blevet klogere undervejs, men også stærkere og du har lært mere om at stole på dig selv. Vi er her jo for at udvikle os.

Noget af det vigtigste er at arbejde med tillid. Er vi blevet skuffet mange gange, så kan det være rigtig svært både at bede om hjælp, men også at turde være åbne for og stole på at vi faktisk får den. Stole på at vi bliver båret igennem, stole på at der findes gode løsninger og have tillid og tro på at vi er værd at hjælpe og at vi har lov til at få et meget bedre liv end vi har. At vi er gode nok til at få et lykkeligt liv og er åbne for det. Ofte så fastholder vi os selv i de samme problematikker fordi at vi aldrig har lært andet, fordi at vi kun kender til en bestemt måde at leve på og aldrig har prøvet noget bedre, aldrig har lært at hæve vores energi, aldrig har tilladt os selv det gode.

For det er nemlig også ret vigtigt at lære at hæve vores energi, for det gør det nemmere for os både at løse vores problematikker, men også at tiltrække og modtage hjælp og begynde at leve det optimale liv. Og hvordan hæver vi så vores energi. Jo det er så også det som vi kan bede vores engle om hjælp til. Vi ved allesammen godt når vi er trætte, flade og lave i energien og hvordan det ofte får os til at falde i alle de gamle mønstre som vi troede vi var ovre for længe siden og det føles som om vi er tilbage til start. Men her er det muligt netop at bede vores engle om at hæve vores energi så vi hurtigere kan få os frigjort, få givet slip og komme videre.

Så det gode liv er indenfor række vidde, men  det kræver lidt arbejde fra vores side, nemlig at vi tør være åbne, at vi tør bede om hjælp og at vi lærer hvordan vi kan modtage den. Og husk så også at bruge dine engle både i de gode og udfordrende tider af livet, da du i de gode stunder skaber en rigtig god kontakt til dem som så kan komme dig rigtig meget til gavn når du udfordres, fordi at du allerede har en rigtig god og stærk kontakt. Tag imod og være vågen, tillad dem at hjælpe dig, de er der jo for det samme.

Siliciah Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *