Saturn – så er det slut med at gå retrograd (baglæns) for denne gang, det bliver så godt :-)

saturn

Saturn – så er det slut med at gå retrograde (baglæns) for denne gang jubiii 😀

Og ja selvfølgelig er de retrograde perioder meget gode og udviklende, men Saturn som handler om realiteter, pligt, autoritet kan føles som en gammel mand, stiv i alle led, der nægter at være med på noget som helst og når så den også går retrograde, så bliver det endnu mere. Så derfor vil det for mange føles som en befrielse endelig igen at kunne komme videre og fremad. At den i en længere periode også faldt sammen med Mars der også gik retrograde, kan virkelig have føltes som en stopklods for mange.

For når vores planeter går baglæns, så vender energien indad og retter fokus på den indre udvikling og det kan føles som en hæmsko, hvis vi ønsker at arbejde mere udadrettet fordi at det tager længere tid. Nu har jeg også et horoskop hvor Mars og Saturn ligger tæt op af hinanden i Radix (Fødselshoroskopet), så eftersom at Mars har at gøre med vores handlekraft, så er det altså noget der kan mærkes, alt skal overvejes igen og igen, når Saturn er inde over, er det nu realistisk, kan det nu bære, måske er det bedre at vente etc.

Så nu er begge planeter fremadgående igen så glæd jer for nu kan energien vendes mere udad, fokusere på ydre projekter og muligheder som kan sættes i spil.

Saturn er relateret til vores far og den autoritet han har været og er for os, så det vil også have betydet at dem af os, som har haft noget uafsluttet på indre eller ydre plan i forhold til ham, kan have følt at det var der særligt fokus på. Og eftersom at forholdet til vores far som det var eller er, ofte spejles i vores forhold til mand/kæreste så har det også virkelig været i spil på dette område

At Saturn så har været i skyttens tegn i denne periode, kan have betydet at kreativiteten og ideerne har været lidt hæmmede eller svære at føre ud i livet, for skytten er normalt fuld fart frem, fuld af impulser og energi og når Saturn lægger sig i dette tegn, så vil der hele tiden spørges ind til om ideerne er realistiske og kan bære i virkelighedens verden.

Hvad med din Saturn, har du lyst til at høre mere om hvor den er i dit horoskop i dit fødselshoroskop og hvilken påvirkning den giver dig i forhold til mænd i dit liv, autoriteter, kærester etc, så få lavet en analyse hos mig for 300 kr, hvor du selvfølgelig også får det på lydfil. Bare skriv til mig hvis det har interesse.

Siliciah Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *