Dagens energi den 20. August 2016

960039_603568879660930_1493047375_n

Jeg har skrevet om dagens energi hver dag i en del år efterhånden, men mest på facebook i min gruppe Sjælens Numerologi, men sådan ser den ud for i dag.

Den 20. August 2016

Her kommer dagens energi, hav en dejlig weekend 🙂

20 er en blid og blød balance energi med en god indfølings og indlevelsesevne der gerne bruges på at sprede kærlighed og glæde til andre. Da energien er følsom og svingende af natur og temmelig letpåvirkelig, så er det her bedst at fokusere på balance i det indre og ydre og også generelt at undgå ekstremer. Der er også meget fokus på andre i denne energi så husk dig selv.

I dagens udadvendte energi så har vi en stærk og kraftfuld solenergi kombineret med en del marsenergi og det skaber en handlekraftig, dynamisk og maskulin energi, meget direkte i væremåde og udtryk, lige ud af posen og så er den også perfektionistisk anlagt, den går efter det bedste og mest optimale i enhver situation. Den arbejder godt alene.

I dagens indadvendte energi så har vi en kreativ påvirkning, fuld af ideer og impulser, en energi der trives med forandring og med at lave om på alting og her er det lige vigtigt med en god styring, så vi husker at gå efter de gode og konstruktive forandringer. Hvilke nye tiltag har du brug for til dig selv?

Overordnet så er der fokus på aktivitet og kommunikation, så der kan være god gang i den, men husk at Jomfruens tegn kan mærkes og det skaber nogle lidt andre påvirkninger.

Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *