Dagsenergi, den 8. November 2016

385204_478058955586765_1871838959_n

Den 8. November 2016

Dette er et eksempel på en af de dagsenergier jeg de sidste år har skrevet om på facebook

8 er en meget åben og grænseløs energi, den er uden stopklodser, bremser og grænser, men også fuld af muligheder. Den sender energi ud i alle retninger og tiltrækker energi fra alle retninger, medmindre at vi sørger for at tage styring i den og lede den mod det bedste og mest optimale for os selv og andre. Så den kræver at vi mærker efter og lader det næstbedste passere, siger nej til alt for mange forskellige ting, for ellers kan vi hurtigt både komme til at sprede vores energi over alt for meget, men også tiltrække noget andet end det vi ønsker. Så hvad retter du dine tanker, følelser, ord og handlinger imod, for de rummer summen af din energi og dermed hvad du tiltrækker så vær bevidst. 8 kan være meget meget sensitiv og den har svært ved at mærke grænser, sige til og fra, så kan give øget sårbarhed, derfor er det også godt at bede om ekstra beskyttelse i tallet 8 fra vores engle, især hvis vi har svært ved at styre den selv.

Dagen har også en udadrettet energi som i dag er en stærk og powerfuld solenergi, kombineret med noget marsenergi. Den er kompromisløs og går efter det bedste og mest optimale i alt hvad den fokuserer på, så den gør os mere perfektionistiske i alle livets forhold. Den er direkte i væremåde og udtryk og det kan godt komme bag på nogle som ikke et så vandt til at kalde en spade for en spade.

Dagen har endnu en energi, nemlig den som arbejder i vores indre og her har vi en åben, følsom og intuitiv energi, dens fokus er på trivsel, udvikling og vækst, den prioriterer det positive og konstruktive og undgår det negative, medmindre det kan vendes til noget bedre. Denne energi vil det gode og så er den intuitiv, spirituel og god til at sætte ord på. Den ser sig selv som en del af en større helhed og sammenhæng.

Overordnet så er energien meget åben i dag, så brug den optimalt og bed gerne om ekstra beskyttelse ved behov.

Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *