Den 9. November 2016, 9/11 og 27 år siden Berlinmuren faldt …

424800_452202964839031_247562355_n

Den 9. November 2016

Nogle vil jo straks se at denne dato hedder 9/11 og ja årets energi giver også 9, så en temmelig afgørende og skelsættende dag, der er fuld power på, noget afsluttes fordi at noget nyt skal begynde og når først 9 har sat sit spor, så er der kun en vej og det er fremad.

I dag er det 27 år siden at berlinmuren faldt så lad os betragte dagen som noget positivt og symbolsk, hvor andre mure vil falde.

9 er stærk, handlekraftig og powerfuld, en virkelig stærk marsenergi og mars kan betyde mange ting, den kan både være krigerisk, men kan også betyde at vi slipper kampen og går den indre vej, går ind i vores eget lys og vores egen kraft, henter hjælpen indefra i stedet for at søge støtte i det ydre. 9 kendetegnes også ved eneboeren, den som trives i eget selskab, lader energien op alene og går sine egne veje. 9 går foran, går imod strømmen og bryder mønstre, 9 er god til at overleve og så er den arbejdsom af natur, den ved at ved vores fulde indsats kan vi få alt til at ske, men der skal ydes for at kunne nydes. Den rydder op og kommer i bund med opgaver, men er også så fuld af energi at der helst skal arbejdes igennem, det kan være inde eller ydre arbejde, men energien skal bruges, for ellers så hober den sig nemt op og så kan vi blive deprimerede eller på anden måde få det træls. 9 er et af de store karma tal og står derfor også for afslutning af gammelt karma.

I dagens udadrettede energi så har vi en blød og blid balanceenergi, meget modsat 9, her handler det om at finde balancen i forhold til andre i denne følsomme energi. Den er letpåvirkelig og svingede af natur så derfor er det også en god ide at undgå ekstremer. Energien har en naturlig indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre, der er meget glæde og kærlighed i den, men det er også vigtigt at bevare vores centrering, huske at have os selv med i det vi gør.

I dagens indadrettede energi så har vi en meget åben og grænseløs energi, fuld af muligheder, men uden stopklodser, bremser og grænser, så det kan øge både sårbarhed og sensitivitet. I de grænseløse energier så skal vi være ekstra opmærksomme på hvad vi sender ud, for det kommer retur til os, så vær bevidst i dine tanker og følelser, dine ord og handlinger, for afspejler de det som du ønsker? Husk også at tage styring, gå efter det bedste i alt hvad du fokuserer på og lad alt andet passere. Da sårbarhed og sensitivitet er øget, så bed gerne dine engle om ekstra hjælp og beskyttelse til alt hvad du behov for.

Overordnet så er der temmelig meget gang i energierne i dag, de ruller derud af og kan bringe os ud i en rutsjebane og tanker og følelser. Gå efter det som løfter energien, gå efter glæden, skab flow og undgå det modsatte, undgå stress.

God dag

Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *