Super fuldmåne og en ny dag

64529_471028336286288_1464283378_nSuperfuldmåne og fuldendelse

I dag har vi en fuldmåne der for nogle vil kunne mærkes væsentligt mere end ellers, for når månen rykker tættere på så er det klart at den magnetisme som gør at den styrer flod og ebbe også vil gå ind og påvirke os som mennesker. Solen er i øjeblikket i Skorpionens tegn som symboliserer power i sig selv og så har vi denne fuldmåne som står modsat Skorpion, nemlig i Tyrens tegn.

Skorpionen står for den dybe rå power, den skralder alle lag af os og efterlader os åbne, sårbare, men også i en energi der prioriterer sandheden frem for alt, en energi der skærer igennem løgne, overflade og forviklinger og ind til kernen af enhver problematik, ind til det som viser og bærer sandheden i sig selv.

Både Skorpion og Tyr retter fokus på kroppen, Skorpionen viser os hvordan psykisk ubalance og stress sætter sig i kroppen, imens Tyren retter fokus på livsglæde, nydelse og glæden ved at have en krop til at leve i, være i og sanse og udfoldelse af alle sanseindtryk igennem. Så har vi problematikker med vores sind så skal vores krop nok fortælle os at det er på tide at vågne op og Tyren fortælle os om at det handler om nydelsen ved at leve, være og sanse livet fuldt ud.

Fuldmånen handler om som det også ligger i ordet, at fuldende, fuldføre, opfylde, fuldstændiggøre noget, det vil sige har vi haft fokus på et område eller projekt over længere tid så vil fuldmånen enten bringe det til sit fulde potentiale eller også bringe noget af det til fuldførelse. Fysisk kan det vise sig ved den måde du har behandlet din krop på over længere tid, så kommer fuldmånen med resultatet hvad enten det er super godt eller af den mere udfordrende slags. Op med fuldmånen handler det om at bygge energien op, mere end på udrensning, selvom der stadig godt kan være noget der skal slippes.

Dagens energi

14 handler primært om kommunikation og aktivitet, det vil sige en dag hvor der er stor fokus på ord, hvad enten det er på det mere private område eller på arbejde eller begge dele. Det kan både handle om direkte kommunikation men også noget der skal udtrykkes på skrift. 14 rummer god jegstyrke, den handler om at holde fast i og udtrykke sit eget, udtrykke det som kommer fra os selv og den er en mester i dette.

I dagens mere udadrettede energi så er der i dag fokus på at give slip, det gamle skal slippes for at det nye kan fuldendes og her gælder almindelig logik ikke, den kan være sat ud af funktion til fordel for den inde fornemmelse af hvad vi skal gøre eller afholde os fra. Tillid er det altoverskyggende nøgleord, tillid til det som kommer til os, også selvom vi umiddelbart mangler de ydre tegn på at det vi fornemmer er rigtigt. Først må vi handle på vores fornemmelse, senere så vil vi forstå hvorfor.

I dagens indre energi så har vi et blidt og blødt engletal, et balancetal som er uendelig følsomt og letpåvirkeligt og som handler om alt det vi giver til andre, om der er balance i dette. Giver vi der hvor vi får noget igen, giver vi der hvor der er muligheder for vækst og forandring, eller giver vi til dem som undgår vækst og forandring og i stedet bare trækker på vores personlige energi og resurser, indtil vi dræner os selv. Husk at bede englene om hjælp til at finde den balance. Energien er kreativ og kunstnerisk anlagt og der kan være meget inspiration at hente i den, når den håndteres godt og har en god ligevægt.

Overordnet så har vi endnu et engletal der handler om at tage lederskab, turde gå foran og åbne og bane vejen for andre, også her med englenes hjælp.

Siliciah K. Poulsen

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *