Den 11. November 2016

416843_125353117618450_537680792_n

Den 11. 11. 2016

Som det ses af datoen, så har vi flere engletal inde over, både fra selve dagen men også måneden og jeg oplever også at energien er helt speciel i dag. Virkelig stærk

11 handler jo om at være en person der går foran og åbner og baner vejen for dem som kommer efter, det vil sige at det handler om at være en inspirator, motivator eller rådgiver for andre. Her er det vigtigt at være bevidst om vores engle, fordi at de både går foran og åbner og baner vejen for os, men også gerne klarer en del af arbejdet med at hjælpe, så det bliver så meget lettere. Så brug dem nu, de er der jo for det samme.

I dagens udadrettede energi så er der fokus på forandring, på nye muligheder og veje, nye ideer og impulser, en energi der giver de pludselige nye skift og hvor succes afhænger af hvordan vi håndterer disse forandringer, om vi sender dem positiv energi eller det modsatte. Det er vigtigt at turde det nye og undgå at holde fast i det gamle som har haft sin tid og som ikke længere er brugbart. Giv slip, gå fremad, slip kontrollen, giv plads for det nye.

I dagens indadrettede energi så har vi en stærk og kraftfuld marsenergi der går efter det bedste i enhver situation, her undgås kompromisser og halve løsninger, en arbejdsom energi der også indeholder noget marsenergi, her har vi gode lederevner, god jegstyrke, men også en energi hvor vi hellere arbejder alene end at vælge et dårligt eller halvdårligt forløb eller resultat.

Overordnet så er dagens energi aktiv og bevægelig og der er stor fokus på kommunikation via ord

Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *