Det nye år 2017, nye års og månedsenergier, godt nytår :-)

happy-new-year-2017-poster

Januar 2017, godt nytår

Så kom vi ind i 2017 og ud over at vores personlige års og månedsenergier skifter, så starter de kollektive årsenergier også forfra, det vil sige at sidste år var vi i 2016 som i tværsum gav 9 og i år er det så 2017 som har 10/1 i tværsum. Ai vi både har 10 og 1 betyder at udover de grundlæggende energier for tallet 1, såsom power, solenergi, vitalitet, styrke, selvtillid, perfektionisme, optimistiske så har vi altså også 10 som betyder at der er temmelig meget tempo på mange områder og energier, der går altså bare derudaf, så den acceleration som vi oplever i den indre og ydre verden øges endnu mere. Og det kræver altså en god styring fra os, at vi leder energien mod glæde og flow, mod det der løfter og undgår stress og det som kører vores energi i bund. Men husk at du altså også har din egen helt personlige årsenergi, som selvfølgelig vil påvirke dig meget.

Vi starter allerede ud med en stærk intensitet her de første 3 uger af januar, idet at måneds og stjernetegnsenergien er ens i grundtallet i øjeblikket, så den indre og ydre påvirkning er ens. Så er du f.els i 17 – 8 i den indre energi vil du være i 8 i den ydre energi, altså stjernetegnsenergien fra Stenbuk står for det indre og Januar månedsenergi for det ydre. Så vær klar over at det faktisk giver ekstra intensitet på alle dage, de første tre uger af Januar idet at alle dage rummer dobbelte energier. I går havde vi f.eks 12 -3 og 3 og i dag har vi så 13 – 4 og 4 og så fremdeles.

Udover dette så går Merkur også retrograde i øjeblikket, det vil sige at energien omkring tanker, ideer og kommunikation er indadvendt, hvilket godt kan betyde at nogle af os går lidt i hi, men også betyde at vi oplever større udfordringer på disse områder. Som mange ved så var der sort skærm for mange nytårsaften og Merkur kan typisk også drille ved it og diverse signaler. Merkur begynder lige så stille at gå forlæns igen den 8. Januar 2017.

Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *