Din personlige månedsenergi for januar :-)

38305_133731779996491_5095421_n

Januar 2017, godt nytår <3

Så kom vi ind i 2017 og ud over at vores personlige års og månedsenergier skifter, så starter de kollektive årsenergier også forfra, det vil sige at sidste år var vi i 2016 som i tværsum gav 9 og i år er det så 2017 som har 10/1 i tværsum. Ai vi både har 10 og 1 betyder at udover de grundlæggende energier for tallet 1, såsom power, solenergi, vitalitet, styrke, selvtillid, perfektionisme, optimistiske så har vi altså også 10 som betyder at der er temmelig meget tempo på mange områder og energier, der går altså bare derudaf, så den acceleration som vi oplever i den indre og ydre verden øges endnu mere. Og det kræver altså en god styring fra os, at vi leder energien mod glæde og flow, mod det der løfter og undgår stress og det som kører vores energi i bund. Men husk at du altså også har din egen helt personlige årsenergi, som selvfølgelig vil påvirke dig meget.

Vi starter allerede ud med en stærk intensitet her de første 3 uger af januar, idet at måneds og stjernetegnsenergien er ens i grundtallet i øjeblikket, så den indre og ydre påvirkning er ens. Så er du f.els i 17 – 8 i den indre energi vil du være i 8 i den ydre energi, altså stjernetegnsenergien fra Stenbuk står for det indre og Januar månedsenergi for det ydre. Så vær klar over at det faktisk giver ekstra intensitet på alle dage, de første tre uger af Januar idet at alle dage rummer dobbelte energier. I går havde vi f.eks 12 -3 og 3 og i dag har vi så 13 – 4 og 4 og så fremdeles.

Udover dette så går Merkur også retrograde i øjeblikket, det vil sige at energien omkring tanker, ideer og kommunikation er indadvendt, hvilket godt kan betyde at nogle af os går lidt i hi, men også betyde at vi oplever større udfordringer på disse områder. Som mange ved så var der sort skærm for mange nytårsaften og Merkur kan typisk også drille ved it og diverse signaler. Merkur begynder lige så stille at gå forlæns igen den 8. Januar 2017.

Men her kommer så jeres personlige årsenergier. Husk også at læse under Stenbukkens tegn under mit tidligere hjertebillede, da den jo stadig arbejder i 3 uger endnu.

Vi er gået ind i Januar måned og det betyder et skift i energien for os alle. Så her kan du gå ind og finde det tal du er født under, lige meget hvad tid på året du er født. Så er du nu født f.eks den 3. eller 21. Juli så læs under tallet 3.

Her gælder det den energi der arbejder udadtil i forhold til vores omverden og andre mennesker.

Januar giver dynamik og handlekraft, den er stærk og vital og begynder stille og roligt at hente lyset tilbage fordi at den har solenergi i sig, den er perfektionistisk, går nødigt på kompromis, kan lide orden og styr på tingene og går efter det optimale og bedste i enhver situation. Den rummer noget positivitet og optimisme.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, da det er månedsenergien for os alle. Så er du født den 23. April så læs under 23 og er du født den 8. August så læs under 8.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned af året så går du ind i en målrettet energi, meget perfektionistisk og fokuseret på detaljer. Energien er god til at strukturer, skabe system hvor der er behov og har det bedst med at der er styr på og kontrol med det hele. Loyalitet og trofasthed i forhold til de nærmeste er stærk her, men der er også god beskyttelse i energien, idet at den først lukker andre mennesker ind når de er set an og vurderet til at være ok at lukke ind i mere sårbare områder. Energien forener på et dybere plan ydre viden med indre visdom <3

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt. Og sørg også for gode energier omkring dig <3

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned,
så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv <3

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så har vi en meget rummelig, varm og givende energi, her handler det om at hjælpe, gøre en forskel fra andre og med denne moderlige, favnende energi med plads til menneskers forskelligheder, så er der meget at give af. Også sanserne er forstærkede, det kan være lysten til hygge og god sund mad, men også farver, intensitet, natur og dufte, det som involverer sanserne. Der kan desuden være rigtig gode healingsevner i denne energi <3

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig, følsomhed og intuition øges og det som sættes i fokus er trivsel, udvikling og vækst, alt det som handler om det positive og konstruktive. Det betyder også at negativitet helst undgås, medmindre det kan vendes til noget positivt og konstruktivt og det kan være sværere at håndtere konflikter da vi egentlig helst bare vil have det så godt som muligt. Da energien er meget intuitiv, så kan det opleves som om at der er en god kontakt opadtil, at energien åbnes i forhold til spirituelle områder og erkendelser <3

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Den kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og dermed at lade det mindre optimale passere. Så det er vigtigt med en god styring i energien, at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, og undgå at sende den ud i uønskede retninger. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne <3

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet til at turde stå i din egen kraft, selvom dine omgivelser måske ikke forstår dig. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din styrke til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug i stedet din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk <3

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien har en del tempo på, den ruller derud af og kan give en følelse af at det hele går temmelig stærkt. Her er det vigtigt at tage styring i energien og lede den mod glæde og flow og i retning af det som løfter energien, også for at undgå stress, negativitet og det som kører energien i bund. Der er gode lederevner i denne energi og så er den perfektionistisk, den går efter det bedste i alting <3

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som også fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser, f.eks hvis du er med til at åbne og bane vejen for nye områder. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for det. Tallet kaldes også den fredelige krigers tal, som ser livets udfordringer som mulighed for udvikling af evner og til frigørelse af kraft for at kunne udføre sine opgaver. Energien spørger dig også om du er der hvor du vil være i livet, føles det rigtigt, er glæden tilstede og kan du mærke kærligheden til dig selv, til livet og andre eller skal noget ændres <3

<3 111 Godt Nytår 111 <3

Siliciah K. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *