Dagens energi, et eksempel :-)

Den 28. August 2018 

Engang der skrev jeg dagens energi hver dag, fordi at jeg oplevede det som vigtigt at andre kunne være obs på hvad der var i spil. Det gjorde jeg i lang tid, det var også en rigtig god træning for mig i at sætte ord på tallenes energier. På et tidspunkt fik jeg dog brug for at rette fokus på noget andet og derfor stoppede jeg med dette.

Men lige præcis i dag fik jeg lyst til at skrive noget om dagens energi, eller rettere jeg fik en impuls til at jeg skulle gøre det. Så den kommer her 

28 er en af de åbne energier, så åben så det indimellem kan være svært at mærke grænser, sige til og fra, men åbne energier giver også mange muligheder. Og så er der det ved de datoer at når vi har en der ligger i tyverne som her 28, så handler fokus om samspillet med andre. Altid så er man født i tyverne så handler alting ofte om andre.

Dagen har mere end selve tallet i sig, for alle datoer er i samspil med den måned og det år vi er i, men også det stjernetegn som vi er i. Og den energi der handler om måned og år er vendt mod den ydre verden, hvorimod den den energi der arbejder sammen med stjernetegnet er den indadrettede energi.

Så det vil sige at vi også har mere i spil her og idag har vi netop et engletal i spil i forhold til den ydre verden, den udadrettede energi, som handler om at vi tager vores rolle som vejvisere, inspiratorer og hjælpere for os, at vi gør arbejdet med at hjælpe andre fremad, her selvfølgelig med englenes hjælp. For de går gladeligt foran og åbner og baner vejen for os, tager deres del af arbejdet på sig og gør vores arbejde lettere for os. men det er rigtig vigtigt og godt bevidst at bede dem om det.

Og den energi der arbejder i vores indre er en forstærket kommunikationsenergi, der lægger et plus på både ord og andre former for kommunikation, så den er ret stærk og en energi hvor man nemt sanser og fornemmer andre og hvad der foregår i dem, her kan vi nærmest blive som en svamp og føle at vi er uden filtre. Så energien er ekstra sensitiv. Men da den lægger et ekstra plus på ord, så kan den også øge vores temperament så vi skal være ekstra obs på hvordan vi kommunikerer, da hårde ord og negativitet kan ramme andre hårdt eller køre energien af sporet. Så her handler det om at at bruge ord positivt og endnu mere at være obs på hvilken energi vi lægger bag det vi siger. Når vi aflæser andre menneskers energier omkring os, kan dette bruges til at hjælpe og til positiv kommunikation, når vi vel og mærke er bevidste om det. Denne energi handler også om at transformere tung energi til let , at være en transformator og forvandler af energi der har behov for at blive renset. Samtidig kræver energien at du også husker at rense dig selv og nulstille dit system f.eks ved at løbe eller gå en tur eller tage et bad, meditere eller andet der får dig renset godt igennem f.eks vind, vand, træerne og naturen.

Så alt i alt en meget åben energi i dag, men også et eksempel på hvor meget man egentlig kan aflæse af en dagsenergi ud fra Sjælens Numerologi

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *