Findes der negative tal-energier?

Findes der negative tal energier?

Det vil sikkert komme som en overraskelse for mange herinde. Svaret er nej. Og ja hvad er det så med alt det her med navne og hvorfor bliver de så ofte omtalt som negative eller dårlige.
Svaret er her at du kan have navne der indeholder mange udfordrende energier, navne som er disharmoniske i forhold til dig eller ikke arbejder optimalt og det kan være grunden til at ændre på navnet. Det kan også være at du har svært ved at rumme energien i dem og derfor vil have det bedre med nogle andre. Men det er aldrig nogensinde negativt og der er altid noget at lære i alle talenergier.

Der vil helt klart være nogle tal som der er større issues i for dig end andre tal. Og de tal vil så være dine største læremestre. Men derfor behøver du ikke have dem i dine navne, for du vil altid møde dem i dit liv, det kan være via dagsenergier, månedsenergier, årsenergier, stjernetegnsenergier, de skal nok komme ind på en eller anden måde og give dig den læring som de ønsker, hvad enten du har lyst til dette eller ej. Så før eller siden må du tage imod og få det optimale ud af dem og det kan godt tage tid. Nogle gange lærer vi lidt hver gang vi møder et bestemt tal og så næste gang lidt mere og lidt mere og til sidst mestrer vi dem ret godt. Og jo mere optimalt vi bliver i stand til at håndtere dem, jo nemmere bliver de at rumme, det gælder også de energier som der er mest læring i.

Og hvis du så vælger at fjerne de mest udfordrende energier fra dine navne vil alt så blive en dans på roser? Sandheden er at vi alle er her for at lære og udvikle os og det skal vi lige meget hvad vi hedder, men er der harmoni i vores navne, så kan vi bedre håndtere de opgaver vi har og de energier vi møder. Så det er et af de steder hvor vi kan ændre noget.

Så er der alle de andre steder hvor energien ligger fast. Det gælder de tal som vi har i forhold til vores horoskop hvor både planeter og stjernetegn har hver sit tal, men det gælder også andre energier, her kan nævnes din sjælskerne energi, som er din dybeste kerneenergi livet igennem, den vil være den samme hele livet. Din fødselsdag kan jo heller ikke ændres og det er bestemt heller ikke meningen. Udover dette så har vi også din livsvejsenergi og den vil også altid være den samme hele livet igennem på den vej du går i forhold til din omverden og andre mennesker. Og endelig så har vi din livsopgave og udviklingsenergi, den energi du skal vokse i og lære at mestre, den ligger også fast.

Det er så også grunden til at livet stadig kan byde på en del udfordringer, selv om du ændrer navn. For når du ændrer navn fjerner du de største kanter og ekstreme energier der, men har du udfordrende energier med dig i det jeg kalder dine faste energier, så vil de stadig følge dig og din fornemmeste opgave vil så her være at lære at håndtere dem så optimalt som muligt og suge al den læring ud af dem som de kan indeholder, presse dem for al saft og kraft og sige tak fordi at de er i dit liv. Og de er der af en grund.Trods alt så har du efter min mening selv valgt at leve et liv med disse energier. Efter min mening altså.

Det er også derfor at det er så vigtigt at vide hvad man har med sig. Det gælder både hvis du hører til dem der vælger at lave om på dine navne, men også hvis du aldrig kunne drømme om at lave om på dem. Og jeg skal være den sidste til at dømme og sige at jeg har den eneste sandhed på det område. Men jo før du indser at du har nogle opgaver du er her for at løse, jo før kan du begynde at arbejde konstruktivt med de energier som du har med dig.

At ændre navne flere gange ses jo ofte og ja for nogle lykkes det at fjerne alle issues der var i deres navne og de føler først at de falder på plads når de ændrer for tredie gang, men det kan også være en flugt at ændre navn for mange gange, for du kan ikke løbe fra de opgaver du har og før eller siden skal der tages fat på dem. Men navneændringen kan være en god læreproces i sig selv og en mulighed for at lære de forskellige energier at kende på egen krop og sjæl og det kan være meget givende. Men det er vigtigt at vide at en navneændring sætter så meget fokus på den indre udvikling, du nulstilles og der skal integreres nye værktøjer og det kan være ønskværdigt en tid, men dit ydre liv og dine opgaver vil samtidig ligge og vente på at du falder i hak med dine energier og dermed kan komme videre med dit liv og det du er her for.

Og så er der jo det med de numerologiske systemer, det er bare sådan at der findes flere og det kan forvirre for hvem har egentlig ret, er det dem der siger at de har den endegyldige sandhed eller er det mere et spørgsmål om at mærke efter i dig selv hvilken numerolog du skal gå til og hvilket system der svinger bedst for dig. Jeg hælder helt klart til det sidste. I sidste ende ligger valget hos dig selv. Jeg har valgt at arbejde med Sjælens Numerologi, fordi at det altid har fungeret bedst for mig at være i det system og ja jeg har prøvet andre systemer som helt klart gav mig mere læring end jeg kunne rumme.

Så her findes et af de mest unikke, særlige værktøjer overhovedet, numerologiens verden, den er til for din skyld, så du kan lære dig selv bedre at kende og bidrage med lige præcis det du kan og det du er her for. Og en af de bedste måder at lære dig selv at kende på til bunds. Og dermed også klæde dig på til dit liv og det du ønsker.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *