Dagens energi den 18, September 2018

Den 18. September 2018 😊

Arbejdsdag. 18 har så meget energi i sig at det er en god ide at få den brugt, også for at undgå ophobet energi i systemet. Så er der opgaver der venter, også gerne af praktisk art så er i dag en fortræffelig dag at tage fat. Ryd op i garagen, vask op, gør rent, orden haven, vask tøj, byg færdig, vask vinduer etc. Har du ikke nogen af de opgaver så løb en tur eller kom af med energien på anden vis, få opgaverne i bund, pluk æbler lav æblemos, etc. Udover det så står 18 for at afslutte det gamle, det kan være gammelt karma, afslutte relationer, job mm

Og ja der er selvfølgelig også mere i spil, da 18 også er i samspil med en måneds og stjernetegnsenergi. Her er der fokus på aktivitet og kommunikation med andre, det handler om at bruge din indfølingsevne, men også sørge for balance i forhold til din omverden. Energien er åben og også intuitiv.

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *