Uddannelse :D

Jeg glæder mig for vildt 

Uddannelse 

Jeg spurgte min sjæl hvad den ønskede allermest og svaret der kom var at give det videre som jeg har lært indenfor numerologiens verden til andre mennesker, give alt videre og se det at dele som det ultimative mål. Og derefter så var beslutningen selvfølgelig nem.

Så til Februar næste år starter jeg min helt egen uddannelse og det bliver bare så fantastisk. Skønt at nå til det punkt hvor tiden endelig er moden til at bidrage med det som jeg har lært.

Idag skal jeg tale med det sted hvor jeg vil leje lokale til undervisning og ja det er en helt ny rejse, men egentlig har jeg altid været bestemt til det. Det bliver på en gammel skole her i nærheden af hvor jeg bor, skøn beliggenhed, god energi.

Det er nemlig sådan at med 23 i min sjælskerneenergi så har jeg medfødte evner i forhold til at rådgive og undervise, for det er netop hvad 23 energien er allerbedst til, så nu skal det være.

Engang lovede jeg mig selv at lærer det skulle jeg da aldrig være, fordi at de lærere jeg havde i min skole blev drillet efter alle kunstens regler af eleverne i min klasse og selv om de syntes det var sjovt, så var lærerne ikke specielt glade for det. Men der er mange måder at lære noget videre til andre og jeg kommer til at gøre det på min helt egen specielle måde.

Jeg elsker at arbejde med inspiration og ideer, det er min drivkraft og jeg ser det som en dejlig ting at kunne være spontan i undervisningen, foreslå en meditation på dagsenergien f.eks for at kunne mærke energien på egen krop, så det bliver en kombination af planlagte ting som I skal igennem, men også at flyde med energien.

Jeg forventer at uddannelsen tager et år, så kommer vi igennem alle 12 stjernetegn og de energier som de repræsenterer indenfor numerologiens verden.

Der findes så mange andre former for numerologi og i lang tid var jeg i tvivl om verden var klar til den form jeg arbejder med, men så gik det op for mig at det er min sjæls formål at arbejde med dette, give det videre og dermed bidrage som lysarbejder til at gøre verden til et bedre sted. Og det er når jeg er i flow med denne sjælens og den ny tids numerologi at jeg virkelig stråler.

Så here I come, glæder mig så meget 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *