Når livet udfordrer – sæt ind på flere fronter <3

Når livet udfordrer – sæt ind på flere fronter 🙂

Jeg har selv fået stor hjælp af at få mine navne i balance, det støtter mig virkelig meget spirituelt, følelsesmæssigt og fysisk. Jeg har mange planeter i kropstegn i mit horoskop som gør at ubalancer har en tendens til at vise sig som fysiske problematikker. Men ved hjælp af navneændring og kostændring er jeg idag fri af de fleste.

Men jeg oplever samtidig vigtigheden af at sætte ind på flere fronter. Jeg har haft stærke fysiske ubalancer fra jeg var lille, Epstein barr virus, helvedsildsvirus, tungmetalforgiftning og streptokokker. Det har bl.a givet mig udfordringer omkring allergi, menstruation, fordøjelse og en del andre fysiske ubalancer. Og jeg har fået ufattelig meget hjælp på disse områder ved at ændre min kost. Idag lever jeg ud fra den medicinske seers anvisninger.

Jeg bruger også engle rigtig meget, nogle af dem jeg bruger mest er lysets engel, nådens engel, sol engle, livsformålets engel og de er en ufattelig hjælp. Jeg mediterer også ofte og bruger affirmationer i perioder.

Men allermest så har jeg virkelig god hjælp i at gå med energien og ikke imod og der bruger jeg numerologien rigtig meget, jeg kender alle dags, måneds, stjernetegnsenergier og årsenergier og ved hvad der er i spil. Og selvom jeg som alle andre også skal leve energierne og være i dem, så er det en kæmpe hjælp.

Jeg har fået den gave at være født på en af de mere udfordrende datoer og det har givet mig meget arbejde i livet men er også en af de største gaver for mig.

Så husk det 😇

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *