Vi er skiftet stjernetegn til Vægtens tegn :-)

Vægtens tegn 23/9 – 2018 til 22/10 – 2018 🙂
 
Så er det sandelig sket igen, energien er skiftet
 
Nu går vi nemlig ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter. Alt efter hvilket tal du er født under fra 1 til 31 i løbet af hele året, i en hvilken som helst måned, kan du gå ind og læse om dit tal herunder. Så er du f.eks født den 2. Marts så læs under tallet 2 og er du født den 15. November så læs under tallet 15.
 
Vægten er astrologisk et lufttegn, det vil sige at der er fokus på tanker og ideer. Samtidig har vægten en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre mennesker. Balance er vigtigt, da den ofte er god til at se begge sider af en sag men kan komme til at glemme sig selv. Det kan også gøre det sværere at tage beslutninger, fordi den kan se noget positivt ud fra flere synspunkter. Vægtens fysiske fokus er nyrer, hofter, lænd og blære, så vær ekstra opmærksom på dette område.
 
Ud fra sjælens numerologi har vægtens tegn fokus på følelser og psyke, så derfor er det samspillet imellem tanker og følelser som er vigtigt her, det vi tænker påvirker hvad vi føler, så en positiv indstilling til hvad vi nu oplever og gennemlever, er en god ting, men også rum for følelser, at lade dem være det de er uden at fastlåse dem i kroppen. Især den følelsesmæssige balance er vigtig og ubalancer her vil komme frem i lyset. Vægten er generelt givende af natur og rummer også gode healingsevner.
 
Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi at vi er gået ind i et nyt stjernetegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året vi er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Er du født den 16. November så læs under 16 etc.
 
Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du vil blive prøvet på den, blive udfordret til at stå alene for at finde ind til eller være i din styrke, dit lys, så du kan gå følge dit eget når det føles rigtigt. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, og du skal være opmærksom på at hvis der opstår kamp eller konflikt i dit liv, at du så arbejder konstruktivt og bruger din indre energi til at få tingene løst. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Du vil lære meget.
 
Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så kommer der tempo på, energien ruller derud af og der er stort fokus på glæde og flow. Det er dog vigtigt at have energien i snor, være opmærksom, da den godt kan løbe af med dig og har den først overtaget styringen, så kan det føles som om du er er i en rutsjebane, den kan gå op og ned. Især følelsesmæssigt og det kan skabe for meget stress. Gå efter balance, det der løfter dig og giver glæde, skab flow. Energien er samtidig meget vital og dynamisk og har en god portion jegstyrke. Øv dig i at rumme tempoet uden at miste styringen, husk at du altid kan skifte retning og bevar også din centrering. Sådan får du succes.
 
Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så går du ind i det stærke, bløde engletal som retter fokus på din vej og dit livsformål. Dine evner som vejleder for andre vil øges eller din opgave som vejviser aktiveres endnu mere. Det kan være via direkte hjælp til andre, f,eks rådgivning, eller være via dine ideer eller måden du lever på, at du giver noget til andre, inspirerer. Så kan du hjælpe dem som har behov for at lære mere af din måde at gøre tingene på og det du er med til at udvikle. Så vær dig selv. Energien vil også spørge dig om du følger din vej og arbejder med det som er det rigtige for dig, om du arbejder med de opgaver du er her for at udføre, for ellers er det på tide at korrigere din kurs. Husk også at der er god kontakt opad til dine engle, ekstra hjælp at hente, hvis du beder om det og også ekstra beskyttelse. De gør gerne en del af arbejdet.
 
Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne. Du har mange ideer, men det er godt indimellem også at arbejde detaljeret med dem. Og finde dem som virkelig kan bruges til noget. Prøver du at nå en masse og have alt for mange bolde i luften så vil du mærke at du skal tage det mere roligt, tage et skridt ad gangen. Lad være med at se så langt frem, tag det roligt, det er de små skridt som skaber de store resultater i sidste ende. Energien prioriterer at arbejde i nuet for at bygge et godt grundlag op, så arbejd med detaljerne og dygtig gør dig. Undgå at fokusere på for langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv. Arbejd dig gradvis fremad, skridt for skridt. Nyd nuets energi, vær til stede.
 
Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være åben for de nye muligheder som der dukker op, da den jo ønsker at ændre på noget af det som er kørt fast eller er i stilstand, at skabe noget nyt. Kæmper du imod det nye så kan du blive kastebold for denne omskiftelige energi, der elsker at lave om på alting, så find modet frem og vær åben for den forandring som du har behov for. Husk også når der er fokus på forandring at se fremad, at skabe de gode forandringer, for dermed undgår du bedre de mere drilske og udfordrende.
 
Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra, det kan være følelser, ideer og tanker, meninger og holdninger. Brug det konstruktivt, udtryk dig selv via ord. Energien er kreativ, og finder gerne nye måder at kommunikere på, og så er den er også meget aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den har også god jegstyrke, dog kan det være vigtigt lige at sørge for at koble fra ind imellem ved behov, da du ellers kan få for travlt og pludselig have mere i gang end du kan følge med til. Det vil sige gå lidt ned i gear, tag en pause, få slappet af f.eks ved at komme ud i naturen eller anden mere rolig beskæftigelse.
 
Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Derfor er det også vigtigt at være opmærksom på en optimal, konstruktiv og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre os følsom overfor stemninger og energier i vores omgivelser, f,eks fra andre mennesker så der kan være behov for ekstra beskyttelse, især psykisk. Skelne evne er vigtigt her, hvad er dit, hvad er andres. At visualisere at du renser din energi indimellem med et brusebad af lys kan være nødvendigt og godt, da du så får det ud som du samler op i dit system og bliver nulstillet Dette skyldes at du har et par ekstra antenner på og derfor nemt tager noget fra dine omgivelser ind, som gerne skal sendes videre, transformeres og renses.
 
Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så er det tid til at give slip på det gamle, det kan være at du er kørt fast i hverdagens rutiner, at du er blevet for fastlåst i dine nære relationer til andre eller trænger til et nyt syn på dig selv. Det kan være du har ophobet energi i dit system. Det kan også være gamle følelses og tankemønstre som der skal kigges nærmere på. Det gamle skal slippes for at der kan blive plads til noget nyt og bedre. Find tilliden til at alt er godt, giv slip også selvom du endnu ikke har set hvad der venter henne om næste hjørne. Hav tillid til at der er en årsag og grund til det du gennemlever, find den røde tråd i dit liv, overgiv dig til den guddommelige kraft og lad din intuition lede dig på vej. Slip viljen og lad dine guides tage over, gør det du får besked på.
 
Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Det kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at gå efter det optimale, lade det mindre optimale passere og have en god styring for dig selv og dit liv.. Det er derfor vigtigt at undgå at sprede din energi i for mange eller i uønskede retninger, at holde den samlet omkring det som er vigtigst. Så led din energi i en optimal retning og tag samtidig også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet og sårbarhed. Bed om ekstra hjælp og beskyttelse fra dine engle, gerne dagligt da dine energier er meget åbne
 
111
 
Silicia Kirsten A. Poulsen
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *