Hvorfor er startdatoer vigtige? :-)

Den 29/9 – 2018 

Startdatoer

Tænker du nogensinde over vigtigheden af startdatoer i dit liv?
Det gælder f.eks når du skal flytte, når du skal giftes, ved nyt job, start af uddannelse mm, det svarer lidt til en fødsel og den energi du starter i vil følge dig resten af den tid du er i det som starten handlede om.

Nogle startdatoer kan du selv vælge, imens andre ligger fast.

Der vil jeg sige at har du muligheden for at vælge en god startdato så gør det endelig, det kan du jo sagtens når du skal giftes eller f.eks starte en virksomhed. Imens andre datoer ligger fast. Det kan jo straks være sværere at vælge en optimal dato, ved start af nyt job, flytning og uddannelse, der består opgaven i stedet af at kende startdatoens energier og dermed være klar over hvad der følger med og lære af dette. Nogle ting skal vi igennem, fordi den læring der ligger i det er vigtig for os.

Starter du f.eks et nyt forhold hvor der er mange 9 taller i spil, så kan det indikere at det er et forhold hvor gammel karma skal udleves og derefter vil forholdet slutte igen eller ændre karakter til en anden slags forhold.

Stjernetegn er også vigtige. Handler det f.eks om kærlighed, så kan det være en god ide at blive gift eller offentliggøre et forhold i Vægtens periode som er en stor støtte til mennesker der elsker hinanden og hjælper med at holde balancen og have en god indfølingsevne i forhold til hinanden. Og selvfølgelig på en god dato. Dermed ikke sagt at det er skidt hvis du er blevet gift på et andet tidspunkt, det skal ses som en god mulighed, ikke som en fast regel.og overordnet er vi jo altid nødt til at stole på at alt er som det skal være, at alt er godt. Noget har vi mulighed for at påvirke, mens andet ligger fast.

De energier vi er født i, kan jo heller ikke ændres, der handler det mere om at vide hvilke kort vi er født med på hånden og hvordan vi bedst spiller dem og det kan være virkelig rart at vide mere om dette.

Vil du vide mere om vigtige datoer i dit liv, så ved du jo hvor jeg er. Send mig en pb, så kan vi aftale nærmere der om info og pris mm

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *