Ny månedsenergi i morgen, jeg sysler med min uddannelse :-)

 

Sidste dag i september, der er nogle der glæder sig til nye energier i morgen 

Jeg sysler med min kommende uddannelse 

Jeg tænker på hvordan jeg vil fordele de forskellige temaer på uddannelsen.

Vi har selvfølgelig:

DET GRUNDLÆGGENDE som indeholder: alfabetet, lære at regne ud fra det, øve med hinanden, lære astrologien, planeterne, stjernetegnene, udregning af navnene, fødselsdagen, sjælskernen, livsvejen og udviklingsopgaven. mm. Retrograde planeter hvad er det?

DET OVERORDNEDE som handler om hvad Sjælens Numerologi kan bruges til, om vi skal ændre navne eller ej, sjælerejsen som sættes igang ved en navneændring, udrensningen og intensiteten og hvor dybdegående numerologien her virker. Hvad er det reelt der foregår.

DET SJOVE handler om at være spontan, vi skal meditere på dagsenergierne og stjernetegnene, vi skal lege os ind i de forskellige planeter og tegn, den gamle stive Saturn, den hurtige impulsive Vædder

DET SPIRITUELLE handler jo om at gå dybere ind i os selv, lære at være modtagende, sige de ting der kommer til klienten, igen meditere, men også at arbejde med os selv individuelt, for hvordan skal du arbejde med numerologien ud fra lige præcis det som du har med dig, hvad er din opgave, hvad stjernetegn er du, hvad har du med dig?

DET FYSISKE og ja kan numerologien påvirke os fysisk og hvis ja hvordan håndterer vi så dette, hvorfor er der mere tendens til ubalance i nogle dele af kroppen end andre, hvad er kropstegn og hvilke tal gør det hårdere at være i kroppen?

DET SJÆLELIGE handler om vores følelser og psyke og hvilke energier vi har med os som mere fokuserer ind på dette, det handler om hvordan vores planeter står, i hvilke tegn, så her kommer astrologien virkelig til sin ret.

DET UDFORDRENDE handler om hvorfor vi alligevel er udfordret selvom vi synes vi gør alt det rigtige, hvad betyder det at have de her medfødte energier som der ikke kan ændres på, det kan være vores fødselsdag som er hård, energipåvirkningen fra vores forældre, det kan være vores sydlige og nordlige vej som er et astrologisk begreb.

Alt sammen fordelt ud over de her 12 weekender. Og ja der er selvfølgelig meget meget mere 

Kort sagt så skal alle på en personlige rejse, for jo mere du kender dig selv og forstår hvad du har med dig, jo bedre kan du også hjælpe andre. Jeg glæder mig 

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *