Samspillet imellem Skorpionen og November :-)

Ja vi er stadig i Skorpionens tegn, men nu er vi skiftet til en ny månedsenergi, så derfor lige en kort opsummering af energiernes samspil:-)

Så en lille opsummering af energierne, når Stjernetegn og måned kombineres.

Det handler om den måde fødselsdagstallene på forskellig vis er påvirket i denne tid, lige meget hvad tid på året du er født er: Er du født den 4, så læs under tallet 4.

Vi er påvirket af Skorpionen og November måneds energier lige nu.

1, 10, 19 og 28 udfordringer, power, arbejde igennem, være stærk i dig selv, være alene, men også masser af aktivitet, mange bolde i luften og stor fokus på kommunikation.

2, 11, 20 og 29 power, direkte facon, kompromisløs, går efter det bedste, give og hjælpe, omsorg for andre, stærke og aktive sanser, healingsenergi.

3, 12, 21 og 30 åben intuitiv og følsom, fokus på trivsel, balance i det indre og ydre, følsomhed, indfølingsevne, glæde andre.

4, 13, 22 og 31 målrettet, fokus på detaljer og orden, pivåben, mange muligheder, uden bremser og grænser, svært ved at sige nej, vigtigt at gå efter det optimale.

5, 14 og 23 engletal, føler og mærker andre, indlevelsesevnen er stærk, kunstnerisk. arbejdsenergi, se indad, være alene, finde den indre styrke, power.

6, 15 og 24 aktivitet, god kommunikation i forhold til andre, også gerne på skrift, tempo, vigtigt at gå efter glæden, undgå stress, følg det der løfter, undgå det modsatte

7, 16, og 25 omsorg og hjerte for andre, forstærkede sanser, healingsenergi, engleenergi, gå foran og hjælpe andre fremad, rådgive eller inspirere med englenes hjælp.

8, 17 og 26 følsom, intuitiv, kommunikerende, fokus på trivsel, udvikling og vækst, undgå negativitet, tage et skridt ad gangen, være i nuet fokusere på detaljer, følge flowet.

9, 18 og 27 sensitiv, meget åbne energier i forhold til andre, behov for ekstra beskyttelse, fokus på forandring, et skridt ad gangen, nye veje, nye ideer, friheds trang, kreativitet

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *