Den 6. November 2018 :-)

Den 6. November 2018 

6 er en givende omsorgsenergi, fokus er på at hjælpe, gøre en forskel med plads til andre mennesker og deres forskelligheder. 6 har meget stærke sanser og fokus kan være på at skabe hygge, nydelse og være kreativ. 6 kan rumme stærke healingsenergier i sig.

I forhold til November måned så har vi en temmelig hurtig energi så hold fast på hat og briller, det kan godt føles som lidt af en rutsjebanetur den kan bringe os ud i og her gælder det om at holde styring i energien og lede det mod det som løfter og skaber glæde og flow og undgå stress.

I forhold til Skorpionens tegn så har vi endnu en aktiv og bevægelig energi, der er stor fokus på kommunikation via ord, her meget i samspillet med andre og der kan være gode energier til at udtrykke sig på skrift

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *