Den 10. Januar 2019 :-)

Den 10. Januar 2019, dagens energi 

10 er en hurtig energi, den ruller derud af og flere vil opleve den som om en rigtig rutsjebanetur, op og ned. Det skyldes for det første tempoet, men også at når der sætte gang i følelser og tanker og det samtidig går stærkt, så kan det være en udfordring at holde styring i energien. Men det kan lade sig gøre. Du kan ikke stoppe farten, men du kan fokusere på flow, på det der løfter dig og følge glæden. Og undgå det der stresser og kører din energi i bund.

I forhold til Januar måned så er der fokus på kommunikation via ord og god aktivitet, nemlig dagens udadrettede energi, og det kan give flere bolde i luften og kan også betyde at du selv skal sørge for at tage dine pauser, for energien gør det ikke.

I forhold til Stebukkens energi, den mere indadrettede energi så er energien mere rolig, den holder os i nuet og sørger for at når vi vil fremad så sker det gradvist et skridt ad gangen, for alle detaljer skal også med og det er vigtig at være grundig så vi kan stå inde for det som vi skal give ud til andre., perfektionismen er i top.

Overordnet er energierne åbne med fokus på muligheder 

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *