Merkur går indad :-)

Den 18. November 2018 

Der sker lidt af hvert lige nu. Venus som over en længere periode er gået retrograd (har været indadvendt i energien), er nu færdig med dette og bevæger sig udad igen. Da Venus er forbundet til vores hjerte, følelser og relationer og er i Vægtens tegn så kan det opleves som om der kommer mere harmoni og balance eller vores fokus er på at skabe dette i vores nære relationer og vi behøver ikke gå så langt ind i os selv længere for at få det til at lykkes. Fra den 2. December går den igen ind i Skorpionens tegn som kræver mere dybde, også i forhold til vores relationer.

Den 15. gik Venus udad igen og den 16 begyndte Merkur så at gå retrograd og det betyder at vores tanker og kommunikation er påvirket, alt der har med ord at gøre. Her vender energien mere indad og det kan godt føles som en blokering i første omgang for her skal vi ind og kigge på kvaliteten af vores tanker og hvordan vi har for vane at bruge vores udtryk. Og ja eftersom at Merkur også har fokus på økonomi, så kan gamle mønstre i forhold til dette også komme i fokus. Merkur er i øjeblikket i Skyttens tegn som faktisk er ret intuitiv og derfor er det en god ide at gribe denne periode an ved at arbejde med vores spirituelle evner og kontakten til vores engle og den universelle kraft. Ligesom Venus går den ind i Skorpionens tegn først i december så der kommer der power på og kræves arbejde i dybden.

Silicia 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *