Den 8. Februar 2019 <3

Den 8. Februar 2019  En dagsenergi 

Energien afspejler også den periode som alle født under 8, 17 eller 26 er i her i denne tid, indtil vandmandens periode er slut. Bortset fra at der er noget energi forskel på 8, 17 og 26 som selvfølgelig også er væsentlig. Det gælder lige meget hvad tid på året du er født.

8 er en meget åben og grænseløs energi, uden stopklodser, barrierer og bremser, fuld af muligheder men også en energi der nemt spreder sig i alle retninger, hvoraf nogle vil være ønskede og andre knap så ønskede, så her gælder det om at have styring i energien og spørge dig selv for hver ny mulighed du møder, om denne mulighed er optimal, hvis ja så grib denne mulighed, hvis nej så lad den passere. 8 øger sårbarhed og sensitivitet og fordi at den er så åben så kan den mangle beskyttelse så derfor er det vigtigt at lære måder at beskytte dig selv på, f.eks at bede englene om hjælp til dette eller visualisere en gylden boble omkring dig eller hvad du nu ellers føler for.

I forhold til januar måneds energi som er den energi der har fokus på vores omverden og andre mennesker, så er der fokus på forandring, nye veje,nye ideer, nye muligheder, kreativitet, men også en energi med fokus på forandring, så her er det virkelig vigtigt at have fokus på hvilke forandringer du ønsker, for forandringerne kommer hvad enten du vil det eller ej, men hvis du spiller med og bruger energien optimalt så kan du skabe de gode forandringer for dig selv, istedet for at energien er i friløb og skaber mere eller mindre ønskede forandringer.

I forhold til vandmandens tegn som er den energi der har fokus på vores indre og os selv så handler det om at give slip på det gamle for at skabe plads til det nye, der skal renses ud og jo mere der slippes jo mere nyt skabes der plads til så det er også op til dig om du fokuserer på smerten ved at give slip eller på det nye spændende der venter forude. Energien er meget intuitiv og kræver at du overgiver dig til din indre styring og følger de tegn der kommer, lige meget hvor lidt tegnet marcher med det ydre, for her handler det om tillid og først senere når du har handlet på din indre vejledning vil du vide hvorfor. Så tillid er nøgleordet.

Overordnet har vi en engleenergi i spil, så de er tæt på og ønsker at være en del af dit liv og hjælpe dig til at hjælpe andre fremad.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *