Er du stærk i din energi? :-)

Er du høj og stærk i din energi på den gode måde? 

Ja for det er vel i virkeligheden den som det handler om i den verden vi lever i, der er så mange tilpasninger og så meget vi skal forholde os til og derfor er det så vigtigt at vide hvordan vi holder os stærke i energien fysisk, psykisk og spirituelt.

Da jeg mediterede her den anden dag spurgte jeg netop ind til hvad jeg selv skal prioritere for at holde min energi høj. For det første så er min viden omkring numerologi virkelig vigtig. Jeg har gode navne som det første, men min viden omkring de forskellige energi perioder er virkelig vigtig fordi at jeg derigennem kan aflæse og dermed vide hvilken energi der er i spil for mig og andre på en dag, en måned og et år eller i forhold til det stjernetegn som er på banen i en bestemt periode. Så det er givet i sig selv

For det andet så fik jeg at vide at det virkelig var vigtigt at sørge for de basale 3 ting. Mad med god energi (grønt og frugt), at komme udenfor i luften, lyset hver dag og bevæge mig, en gå tur er fin og den tredie ting var meditation.

På den måde er jeg ret godt dækket ind og sørger jeg for disse grundliggende tre ting så kan jeg meget bedre holde mig selv på banen og i balance, for som så mange er jeg også en ret sensitiv natur, som bliver påvirket af rigtig meget, ellers ville jeg heller ikke have været i stand til at mærke og aflæse en dagsenergi så rent.

Dagen består af en masse påvirkninger som meget nemt kan trække os ned, hvis vores energiniveau er ustabilt og svingende, så det kan ikke understreges nok, hvor opmærksomme vi skal være på dette. Det kan være alt fra relationer, til arbejde, til helbred, til økonomi som er store medspillere i vores liv og desuden også om vi er på den vej i livet som er den rigtige for os, om vi hviler i os selv og udlever vores livsformål. Vigtigt er også om vi har en god kontakt til vores højere selv, den universelle kraft, engle eller hvad vi nu vælger at kalde det.

Og i det hele taget så gælder det om at finde det som virker for dig, det som holder din energi høj. Andre ting for mig kan f.eks være musik, naturen eller at være og arbejde i min have, solen så der er egentlig meget der kan være i spil.

Det kan være temmelig vigtigt at have navne som løfter os, så vi undgår så meget tyngde i navnene at det trækker os for meget ned, så det er en rigtig god måde at få hjælp på, og når vi så kobler de andre gode ting på så det bliver en god helhed.

Hvordan holder du din energi vital? Hvordan passer du din krop, hvordan nærer du din sjæl? Holder dine navne dig oppe eller trækker de for meget i en nedadgående spiral og er det nødvendigt at ændre dem eller kan du nøjes med at rense dem og vil din viden omkring hvad de indeholder være nok til at gøre dig stærkere. Navnene kan påvirke på flere niveauer, fysisk, psykisk og spirituelt, alt afhængig af deres energi, men også hvilke planeter og hvilket stjernetegn som de spiller sammen med. Navnene kan være gode nok, men den periode du er i kan være krævende, dette kan også være ret vigtigt at vide. Også fordi at perioder jo slutter på et tidspunkt.

Skal jeg tage et et tjek på dine energier så send mig en besked på silicia@privat.dk.

Jeg skal bruge dit

Fulde navne
Fødselsdag
Fødeby
Fødselstidspunkt
Forældres fødselsdag

Pris 300 kr som sendes via mobilpay 30355332.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *