Den 2. April 2019 :-)

Intens periode  en dagsenergi.

I øjeblikket er vi i det jeg kalder dobbelte energier, fordi at den påvirkning(tal) der kommer fra stjernetegnet og den der kommer fra måneden er ens. F.eks er jeg i denne periode i 7 fra stjernetegn og 7 aprils energi, det vil sige at grundtallet er ens og det gør energien stærkere og det gælder for alle tal og for alle dage de første tre uger af april.

Og det er en virkelig god ide at vide dette, for så er du klædt på til dagen der kommer og tiden der kommer. Det er også derfor at jeg nu tilbyder at lære dig dette, lære dig hvordan du selv kan regne energien ud og være påforkant, så tjek de opslag jeg har lagt op omkring mit undervisningsforløb

I dag har vi f.eks 2 som er en blød og blid balance energi med god indfølings og indlevelsesevne. Men vi har også stærke marsenergier i spil, både i forhold til Vædderens periode og April måneds energi og det er det som jeg kalder stærke arbejdsenergier, det kan være både på ydre og indre plan. Og det kan være rigtig godt at vide, det er dage hvor man på mange måder kan opleve at stå alene, fordi at man skal lære mere omkring sin styrke at kende.

Så det vil du lære at kunne aflæse på mit undervisningsforløb, som starter her den 7. April på facebook.

Prisen er 600 kr og varighed ca en uge, du kan gå til og fra med opgaverne som du føler for, du skal bare have et grundlæggende kendskab til facebook, da det foregår i en gruppe derinde.

Mobil pay til 30355332  Hav en god arbejdsdag

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *