April måned :-)

April måned 2019 – del gerne 

En ny månedsenergi er i spil  en intens periode med dobbelte energier de næste 3 uger.

Og så det NYE  Undervisning

Har du lyst til at lære det her, vil du virkelig gerne kunne det selv, så du ikke længere behøver at vente på at jeg fortæller om energien. Har du lyst til at kunne udregne dig og dine medmenneskers måneds og stjernetegnsenergier og endda selv kunne udregne alle dagsenergier og din personlige årsenergi nu og fremadrettet. Være på forkant. For nu er jeg begyndt at lære fra mig, dele alle mine hemmeligheder og undervise andre i dem. Så vær med 

Så derfor laver jeg et forløb på facebook om de periodiske energier, med start den 7. April 2019, altså på facebook i en lukket gruppe, så alle kan være med. Og du bestemmer selv hvad tid på døgnet du vil arbejde med opgaverne.
Kræver kun grundlæggende facebook kendskab og at kunne lægge to og to sammen 

Pris 600 kr og varighed ca en uge, send mig en besked eller skriv til mig på facebook hvis du vil med. Mobil pay til 30355332  

Vi er gået ind i April måned og det betyder et skift i energien for os alle. Og ja de næste 3 uger ligger vi i dobbelte energider, det vil sige at måneds og stjernetegnsenergien er ens i grundtallet, det giver 3 virkelige intense uger for os alle, så husk endelig at læse under det tidligere hjertebillede med Vædderens energi også, den er virkelig stærk.
Husk også at vi stadig er i Vædderens tegn noget tid endnu, så læs stadig under det tidligere hjertebillede.

April handler om forandring og vækst, den giver nye ideer og kreativiteten øges og den giver lyst til at der skal ske noget nyt eller noget andet. Impulser og inspiration øges, rastløsheden og lysten til frihed og luft under vingerne vokser, energien vendes mere udad, bliver mere yang.

Energierne gælder lige meget hvilken tid på året man er født, da det er månedsenergien for os alle.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i en hvilken som helst måned af året, så åbner energien sig fuldstændigt, den bliver grænseløs, uden bremser, fuld af muligheder. Den kræver dog en stærk skelne evne, for mange muligheder kræver jo også evnen til at kunne vælge det mest optimale ud og dermed at lade det mindre optimale passere. Så det er vigtigt med en god styring i energien, at undgå at sprede sin energi i for mange retninger, og undgå at sende den ud i uønskede retninger. Så led din energi i en optimal retning og tag også ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel ved behov, da dine energier er meget åbne 

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i en hvilken som helst måned så er det tid til at finde din styrke frem og bruge den, du vil opdage at du måske søger udfordringerne eller tiltrækker dem, man kan sige at du bliver testet til at turde stå i din egen kraft, selvom dine omgivelser måske ikke forstår dig. Energien kræver at du er selvstændig, har fokus på at komme i bund med opgaver der venter, får ryddet op og hvis der opstår udfordringer i dit liv, så arbejd konstruktivt og brug din styrke til at få tingene løst. Lad være med at kæmpe, men brug i stedet din indre kraft. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis det føles for krævende, også for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. Få brugt din energi, også fysisk 

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i en hvilken som helst måned, så er der power på, energien er vital, dynamisk, stærk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Energien har en del tempo på, den ruller derud af og kan give en følelse af at det hele går temmelig stærkt. Her er det vigtigt at tage styring i energien og lede den mod glæde og flow og i retning af det som løfter energien, også for at undgå stress, negativitet og det som kører energien i bund. Der er gode lederevner i denne energi og så er den perfektionistisk, den går efter det bedste i alting 

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i en hvilken som helst måned, så har vi et stærkt engletal som også fokuserer på din vej, på dine evner som vejleder og vejviser, f.eks hvis du er med til at åbne og bane vejen for nye områder. Samtidig så kan den give ekstra hjælp oppefra og ekstra stærk kontakt til engle, det går begge veje, hvis man er åben for det. Tallet kaldes også den fredelige krigers tal, som ser livets udfordringer som mulighed for udvikling af evner og til frigørelse af kraft for at kunne udføre sine opgaver. Energien spørger dig også om du er der hvor du vil være i livet, føles det rigtigt, er glæden tilstede og kan du mærke kærligheden til dig selv, til livet og andre eller skal noget ændres 

Er du født den 5, 14 eller 23 i en hvilken som helst måned, så sættes tempoet ned, der kommer mere ro på, energien har det bedst med at flytte sig gradvist, et skridt ad gangen og det er vigtigt at være i nuet, være til stede. Der skal også arbejdes i dybden i detaljer, energien er grundig af natur, men alting skal have sin tid og hellere øve lidt ekstra på opgaver, så vi er sikre på det bedste resultat. Når noget skal bygges op, så er det bedst at det får den tid der er behov for, det giver det bedste resultat, også selvom der går lidt længere tid. Så er der også tid til at bryde det ned som ikke længere tjener noget formål, det kan være de gamle mønstre der skal sorteres i 

Er du født den 6, 15 eller 24 i en hvilken som helst måned, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ, iderig og fuld af inspiration. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere selv at springe ud i det nye, end at bliver skubbet derud. Energien følger dit fokus, så se i den retning du ønsker at gå for det vil hjælpe dig til at gå efter de fremadrettede forandringer og til at undgå dem der føles som tilbageskridt. Sørg også for gode energier omkring dig 

Er du født den 7, 16 eller 25 i en hvilken som helst måned, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, en god periode til at sætte ord på det du ønsker 

Er du født den 8, 17 eller 26 i en hvilken som helst måned, så lægges der et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, det handler om forstærket kommunikation. Derfor er det også ekstra vigtigt at være obs på hvordan du udtrykker dig bedst og dermed opnår et optimalt og positivt udfald. Sensitiviteten øges også, det kan være at du oplever at du tydeligere mærker andre menneskers energier eller stemninger omkring dig, de går lige ind i dit system, så det kan give behov for ekstra rensning af din energi, dette kan gøres ved at færdes i naturen, meditere, visualisere en lyssøjle igennem dig og bagefter lave en beskyttelse, f.eks et gyldent skjold 

Er du født den 9, 18 eller 27 i en hvilken som helst måned, så handler det om at give slip på det gamle for at gøre plads til det nye, det kræver en del tillid for her handler det om at overgive tøjlerne til din intuition og dine guides, lade dem få styringen og følge det som du får ind intuitivt, lige meget hvor ulogisk det virker. For først senere vil du kunne se hvorfor du lige skulle sige eller gøre noget bestemt. Du kan opleve at der renses ud i det gamle, det kan f.eks være i forhold til relationer der passerer ud af dit liv eller også at dit forhold til mennesker ændres lidt som en genfødsel 

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *