Tvillingens tegn 2019

Tvillingens tegn 21/5 – 2019 til og med 21/6 – 2019

Del gerne 

I dag er vi gået ind i et nyt stjernetegn og det betyder et skift i energien for os alle og her er det den energi der arbejder i vores indre som ændrer retning og karakter. Dette gælder lige meget hvilken tid på året vi er født i, så er du født den 11. August, så læser du bare under tallet 11 og er du fra den 1. April så læs under tallet 1.

Tvillingens tegn er astrologisk et lufttegn, det vil sige at det har fokus på tankernes område, at udtrykke dem via ord, men samtidig er det også et spirituelt tegn og det gælder især det kommunikative område, evnen til at tænke klare intuitive tanker og kommunikere dem ud. Tvillingen er dobbelt yang, meget aktiv, udadvendt, urolig, mange bolde i luften, konstant i bevægelse. Fysisk er der fokus på armene, men også dem der er disponible for luftvejsallergi kan være påvirkede af den.

Herunder kan du læse om hvilken betydning det har for dig og din energi på det personlige plan at vi er gået ind i Tvillingens tegn.
Energierne gælder lige meget hvilken tid på året du er født, den gælder for os alle, så derfor kan alle finde deres fødselstal herunder. Så er du født den 4. Oktober så læs under tallet 4.

Husk også at læse under majs måneds energi, da den jo stadig er i spil under det tidligere hjertebillede.

Er du født den 1, 10, 19 eller 28 i måneden, så går du ind i det stærke, bløde engletal som retter fokus på din vej og dit formål i dette liv. Dine evner som vejleder eller vejviser aktiveres endnu mere, så de nye områder som du er med til at åbne for vil åbnes endnu mere eller dine evner som rådgiver vil blive mere synlige. Husk også at der er god kontakt opadtil i energien til ens engle, ekstra hjælp at trække på, hvis man er åben for det, og også ekstra beskyttelse hvis man har behov for det og beder om det

Er du født den 2, 11, 20 eller 29 i måneden, så sættes tempoet nu ned for at du kan komme ned i dybden, i detaljerne, bliver endnu bedre til de områder som du arbejder med. Så vil du en masse udadrettet, så kan det være du kan mærke at du skal tage det mere roligt, tage et skridt ad gangen. Energien prioriterer at arbejde i nuet og hvis du prøver at komme væk derfra så vil du blive bremset, så undgå at fokusere på langsigtede mål, der får dit fokus væk fra dig selv og det arbejde der skal gøres her og nu. Nyd de enkle øjeblikke, vær til stede

Er du født den 3, 12, 21 eller 30 i måneden, så går du ind i en forandringsenergi, der retter fokus mod nye veje, nye energier, nye impulser. Energien er meget kreativ og iderig. En forandringsenergi betyder også at det er godt at være på forkant med de ændringer som ens liv har brug for, da det altid er nemmere at bevæge sig fremad mod det optimale end at blive kastebold for en omskiftelig energi, fordi man glemmer at tage styringen. Energien er stærk og modig, men skal anvendes fremadrettet, den er også frihedselskende og sin egen

Er du født den 4, 13, 22 eller 31 i måneden, så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der kommer indefra, alt det som foregår i en og kommunikere det ud til verden og andre mennesker. Energien er kreativ og iderig, og finder gerne nye måder at kommunikere på, den er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Der er en del tempo på og den kan have god jegstyrke, det kan dog være vigtigt lige at sørge for at finde noget ro ind imellem, gå ned i gear, men den står aldrig helt stille

Er du født den 5, 14 eller 23 i måneden, er der særligt fokus på forstærket kommunikation, der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk. Det er vigtigt at være opmærksom på at holde en god og givende dialog, da det så er dette som forstærkes. Energien kan gøre ekstra sensitiv og følsom for stemninger og energier i ens omgivelser, f.eks hvordan andre mennesker har det, dette kan gøre at man bedre kan hjælpe, men samtidig give behov for at rense og beskytte sin energi indimellem

Er du født den 6, 15 eller 24 i måneden, så er det tid til at fokusere på at give slip, det kan være at du er kørt fast i den samme rille, at du er blevet for fastlåst i hverdagen, eller trænger til at gøre op med nogle af de relationer du har i dit liv, give slip og sætte fri for at se på det hele på en ny måde. Find tilliden til at når noget slippes, skaber det samtidig plads for noget nyt. Og hav tillid til den overordnede styring og kraft, find den røde tråd og overgiv dig til dit liv, din intuition og den guddommelige kraft

Er du født den 7, 16 eller 25 i måneden, så åbner energien sig endnu mere, den bliver grænseløs og uden bremser, alt kan lade sig gøre, hvis man ellers kan finde ud af at tage sin kaptajns-kasket på og styre energien mod gode mål for det kan være svært at mærke sig selv i så åben en energi. Undgå at sprede energien for meget og tag ekstra vare på dig selv, da ekstra åbenhed kan give ekstra sensitivitet. Vær ekstra opmærksom på egne og andres grænser og bed om ekstra beskyttelse fra din skytsengel, når der er behov for det

Er du født den 8, 17 eller 26 i måneden, så er det tid til at finde din styrke frem, du kan føle dig udfordret til at stå alene og finde dine ben, finde ind til din indre kraft. Eller måske udfordrer dig selv. Den kræver at du er selvstændig, vil arbejde igennem for at komme i bund med opgaver der venter, få ryddet op i det indre, alt det som blokerer dig i at komme helt ind til din guddommelige kerne, som er dit sande hjem. Prioriter alene-tid og vend dig indad hvis der er brug for det, især for at hente viden, information og erkendelse i dit indre. En flaskehals energi der holder dig fast indtil du forstår hvem du er

Er du født den 9, 18 eller 27 i måneden så går du ind i en vital, stærk, handlekraftig, dynamisk solenergi. Den er positiv og optimistisk, men også perfektionistisk, det vil sige at den går efter det optimale i alt hvad den rører ved og nødigt går på kompromis. Den kan gøre en mere direkte af natur, man viser hvem man er og ikke tager sig så meget af andres mening. Den kan trives både ude i lyset, hvor man kan ses af andre som en person med lederevner, være i centrum, men den kan også stå alene, gå imod strømmen hvis der er behov for det

Silicia Kirsten A. Poulsen  111 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *