3 dagsenergier :-)

Dagsenergier fra i dag den 23/5 til den 25/5 – 2019. 3 dage <3
 
Dette kan man også lære via sjælens numerologi, derfor er jeg netop begyndt at give det videre, dele hvordan jeg gør med andre, så er det noget for dig så giv mig en melding, for jeg laver snart et nyt minikursus om hvordan 🙂 Det er rigtig rart at kende dagens energi da man så nemmere kan håndtere den på allerbedste måde.
 
Den 23/5
 
23 er en aktiv og bevægelig energi der kan give mange bolde i luften, der skal ske noget og så er den også rigtig god til alt vedrørende kommunikation, det er både i direkte tale og på skrift.
Dagens udadrettede energi som læses ud fra måneden er en energi med fokus på forandring, nye veje, nye ideer og nye tiltag. En selvstændig og frihedselskende energi.
Dagens indadrettede energi som kommer fra stjernetegnet er en følsom, sensitiv energi med stor fokus på at kommunikere med alle sanser, og også ord. En energi hvor du kan have behov for ekstra beskyttelse, men også en energi hvor humor er en rigtig god medspiller.
I den samlede energi kan der være temmelig meget fart på, så husk at gå efter glæden og undgå stress
 
<3
 
Den 24/5
 
24 er en kærlig, rummelig og omsorgsfuld energi, her gælder det om at have hjertet med i alt hvad man gør, det handler om at give og hjælpe, gøre en forskel. Sanserne er aktive og stærke i denne energi, nydelse er også vigtig. En stærk healingsenergi.
Dagens udadrettede energi som læses ud fra måneden, er en meget aktiv energi som kan give rigtig mange bolde i luften, fokus er på at kommunikere sit eget ud. Pauserne skal du selv sørge for, da energien hele tiden er i bevægelse.
Dagens indadrettede energi som kommer fra stjernetegnet handler om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt og det er meget vigtigt at bruge ens intuition, have tillid til det som kommer indefra og følge det, selvom det til tider virker mærkeligt.
I den samlede energi så opfordres vi til at tage et skridt ad gangen og blive i nuet, fokusere på detaljer.
 
<3
 
Den 25/5
 
25 er en følson og intuitiv energi hvor alt det med positiv energi, trivsel, udvikling og vækst er virkelig vigtigt, for alt andet end det kan være svært at rumme, derfor er det også en god ide bevidst at vælge negativitet fra hvor det er muligt og fokusere på det gode. Intuitionen er skarp i forhold til andre.
 
Dagens udadrettede energi som læses ud fra måneden er meget følsom og sensitiv, du skal være obs på hvordan du kommunikerer, at du gør det på en god måde da det ellers kan køre af sporet. Sanserne er aktive og stærke og vi mærker andres energi ekstra meget.
Dagens indadrettede energi som kommer fra stjernetegnet er meget åben, så åben så den er grænseløs og det betyder at vi bevidst skal huske på at beskytte os selv ekstra meget eller bede englene om beskyttelse, da sårbarheden kan være stor. En meget åben energi åbner til gengæld for alle muligheder, så gå efter det bedste og mest optimale.
Overordnet så er energien aktiv og kan give mange bolde i luften
 
<3
 
Silicia Kirsten A. Poulsen
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *