Den 2. August, dagens energi <3

Den 2. August 2019, dagens energi 

Her har vi nr 2 af alle de dage der nu kommer med dobbelte energier og 2 er et balancetal, det vil sige balance i det indre og ydre er virkelig vigtigt, energien er følsom og letpåvirkelig og med en stærk indfølings og indlevelsesevne især i forhold til andre.

I forhold til Løvens tegn så er der fokus på forandring, at bruge kreativiteten, men også at gå nye veje, følge nye ideer og impulser, bryde med rutiner og gøre noget andet end vi plejer. En forandringsenergi hvor det er vigtigt at skabe de optimale forandringer.

I forhold til August månedsenergi har vi endnu en forandringsenergi, målrettet og stærk med fokus på at skabe noget og her der det dig der skal gå efter at skabe det bedste og mest optimale, se hvilke forandringer som du og dit liv har behov for og så gå efter dem.

Overordnet er energien temmelig åben, der er ikke så mange bremser og grænser, men mange muligheder, så vælg de mest optimale ud.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *