Den 3. August, dagens energi :-)

Den 3. August 2019  en dagsenergi

3 er en målrettet energi, god til overblik og detaljer, god til at strukturere og få system der hvor der er behov. Den har ud over dette også en beskyttende funktion.

I forhold til August måned så siger energien masser af aktivitet, mange bolde i luften, der multitaskes dagen lang og ja pauser dem skal du selv sørge for. Der er også fokus på kommunikation med ord, at få sat ord på det du kan og det du står for.

I forhold til Løvens periode så har vi endnu en aktivitetsenergi, så mange bolde i luften både i det indre og det ydre. Bliver alting for kaotisk, forvirrende, mistes overblikket og en urolig energi er fremtrædende så er det på tide at gå ned i gear og fokusere på det afslappende aktiviteter som f.eks yoga, ud i naturen, musik mm.

Overordnet en dag med fuld fart på, husk at gå efter glæden og undgå stress, gå efter det der løfter dig fremfor kører din energi i bund. Og husk du kan ikke standse tempoet, men du kan styre retningen.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *