Den 22. og 23. August 2019 :-)

DAGSENERGIER 

Dagsenergier, bruger du dem?
Hvis ja så skriv en kommentar herunder, da jeg skal vurdere om jeg skal fortsætte med at lave dem eller ej 

Den sidste af dagene med dobbelte energier og så desuden en ny dag uden de dobbelte energier  del gerne

I går den 22. August 2019, den sidste dobbelte energi 

22 var både blid og blød og så samtidig noget af en balance energi, et engletal. Her er der fokus på at give meget til andre mennesker, ind imellem for meget, så vigtigt kun at give til de rigtige, dem som giver igen og er modtagelige for forandring og nyt.

I forhold til August måned så havde vi en forstærket kommunikationsenergi, et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, så ekstra vigtigt at vide hvordan man kommunikerer positivt og konstruktivt. Også en meget sensitiv energi hvor alle andres energier nemt røg ind i ens system, hvilket igen gav behov for både at rense energien og beskytte den.

I forhold til Løvens (og også til dels Jomfruens da den var så tæt på) så var der både en omsorgsenergi, kærlig og rummelig så alligevel stor fokus på at være udfordret og på at arbejde igennem, knokle til al energi var brugt op, det var i hvert fald sådan som jeg oplevede den. En krævende energi hvor vi skulle stå alene, også selvom vi var udfordrede.

Overordnet så både en meget sensitiv, udfordrende og kærlig energi på en og samme tid.

Den 23. August 2019, første dag i Jomfruen og slut med de dobbelte energier for denne gang

23 er en aktiv og bevægelig energi der kan give mange bolde i luften der skal ske noget og ja pauserne skal vi altså selv sørge for, vi skal selv geare ned og koble fra ved behov for ellers så går det bare derud af. Der er stor fokus på kommunikation via ord i denne energi, især i samspillet med andre og også omkring at rådgive og vejlede.

I forhold til August måned så skal der gives slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, det kræver stor tillid, men også at vi ubetinget overgiver os til vores intuition og en højere styring og lader vores guides og engle tage styringen, også selvom vi kommer ud på dybt vand ind imellem.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en stærk, powerfuld, kompromisløs sol og marsenergi, handlekraftig og direkte i væremåde og udtryk, lige ud af posen, kalder en spade for en spade. En energi hvor det er bedst at gå efter det bedste og mest optimale i alt hvad vi siger og gør, mindre kan ikke gøre det.

Overordnet så er energien åben med stor fokus på muligheder, så brug den godt og vælg de bedste ud.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *