Den 24. August 2019 :-)

Den 24. August 2019, en dagsenergi 

Tusind tak for jeres tilbagemeldinger i går, det betyder faktisk rigtig meget for min lyst til at skrive at det jeg kommer med bliver værdsat og læst.

24 er en rummelig, givende og varm omsorgsfuld hjerteenergi med plads til andre mennesker og deres forskelligheder. Sanserne er i topform, glæden ved at bruge dem og der kan være stærke healingsevner i 24.

I forhold til August måned så er energien meget åben, grænseløs, fuld af muligheder, men uden stopklodser, bremser og grænser. Det øger sårbarhed og sensitivitet i energien og gør det ekstra vigtigt at gå efter det bedste, men også at bede om ekstra beskyttelse ved behov.

I forhold til Jomfruens periode så har vi en blød og blid balance energi med en stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. da energien er svingende så er det bedst at undgå ekstremer, der øger udsving og i stedet sørge for en god indre centrering. En følsom energi hvor det er vigtigt at prioritere glæde og kærlighed.

Overordnet så er der temmelig hurtige energier i spil i dag, så gå efter glæden, det der løfter og undgå det som kører energien i bund. Tag styring og og skab flow.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *