Den 23. og 24. september 2019, to dagsenergier :-)

Den 23. og 24. september 2019 

Og ja Vi er nu gået ind i Vægtens tegn så skriver selvfølgelig også om dette.

Den 23. september 2019 

23 er aktiv af natur og kan lide at have flere, nogle gange mange bolde i luften, der skal ske noget. Derfor skal vi selvfølgelig også selv sørge for at variere hvad vi laver og vælge pauser ved behov. Desuden så er der stor fokus på kommunikation via ord, her særligt i samspil med andre, en god energi når vi arbejder som rådgivere for andre, da energien er rigtig god til samspillet med andre mennesker.

I forhold til september måned så har vi en meget åben grænseløs energi, fuld af muligheder så her er det vigtigt at vælge det bedste ud, gå efter det mest optimale og lade alt andet passere. Da energien er uden stopklodser, bremser og grænser kan den øge sårbarheden og derfor kan det være en rigtig god ide at bede englene om ekstra beskyttelse.

I forhold til Vægtens tegn så er der fokus på forandring, nye veje, nye ideer, nye muligheder, energien er kreativ og utraditionel, selvstændig og uafhængig af natur, helt sin egen. En energi hvor friheden sættes højt og hvor vi helst gør det vi har lyst til. Det er vigtigt at gå efter de bedste fremadrettede forandringer, handle på dem, da energien jo følger vores fokus.

Overordnet så holder energien sig til at bevæge sig fremad, et skridt ad gangen(kan godt være hurtige skridt), da der også er en masse detaljer der skal fås styr på og arbejdes med.

Den 24. september 2019

24 er en meget givende og rummelig, varm hjerteenergi, den har fokus på andre mennesker og deres forskelligheder, trives med at hjælpe, gøre en forskel for andre, der skal være plads til alle. Der kan være stærke healingsevner i denne energi som kan komme mennesker, dyr, planter, jorden til gode. Sanserne er også meget stærke i denne energi.

I forhold til september måned så har vi en stærk og powerfuld marsenergi, udfordrende og arbejdsom af natur, en energi der følger sit eget, arbejder godt alene, men også en energi hvor det kan være godt og nødvendigt at kigge indad, rydde op i det ydre og indre og finde ind i vores eget lys og kraft.

I forhold til Vægtens tegn så er energien meget aktiv og kan give en del bolde i luften, så forvent at der er en del der skal gøres på sådan en dag. Der er stor fokus på kommunikation, at kommunikere vores eget ud, det vi kan, det vi står for og det vi er her for. Igen så også en dag hvor vi selv skal sørge for at vælge pauserne til, da det ikke sker af sig selv.

Overordnet så en dag der er meget aktiv og hvor der skal arbejdes igennem, men også en dag der kan give uro, så det skal vi sørge for at håndtere.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *