Den 22. september 2019 :-) en dagsenergi

Den 22. september 2019, en dagsenergi 

Sidst på dagen og lige før at vi i morgen går ind i Vægtens tegn 

22 er en blid og blød engle energi med stor fokus på balance i alle livets områder. Indfølingsevnen er virkelig stærk så i denne energi mærker vi andre mennesker med alt hvad det indebærer, ofte tydeligere end vi mærker os selv. Kreativitet og kunstnerisk sans kan være fremtrædende. I denne energi er det vigtigt at give til dem som er åbne, dem som giver noget igen på en eller anden vis og så undgå dem som tapper os for strøm.

I forhold til september måned så handler det om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, her er det vigtigt at lade vores intuition få første pladsen, for at undgå at denne energi bliver for hånd. Giv slip, find tillid og overgiv dig til dine guides og dit højere selv.

I forhold til Jomfruens (husk at Vægten er meget tæt på) tegn så har vi en arbejdsenergi, en stærk og powerfuld marsenergi, arbejdsom af natur, men også en energi der arbejder godt alene og som sjældent vælger de nemme veje, den vælger de veje hvor der er mest lærdom. Her skal der ofte også slippes eller ryddes op eller konfronteres gammelt karma, hvis der er noget af dette med i bagagen.

Overordnet så skal der slippes noget, der skal arbejdes igennem og intuitionen skal have første pladsen.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *