Den 25. september 2019, en dagsenergi :-)

Den 25. september 2019, en dagsenergi 

25 er en åben, følsom og intuitiv energi med en god kontakt opadtil. Det er en energi som har stor fokus på trivsel, udvikling og vækst, på det positive og som også kan have svært ved at håndtere for meget negativitet. Der for er det bedst at undgå dette, medmindre det er noget der kan handles på og ændres til noget mere konstruktivt. Brug intuitionen til at vælge til og fra.

I forhold til september måned så har vi en stærk og powerfuld sol og marsenergi, en energi med god handlekraft, men også en energi der er meget perfektionistisk og går efter det bedste og mest optimale i enhver situation. Energien er også lige ud af posen og kalder en spade for en spade, lige meget om andre bifalder det eller ej.

I forhold til Vægtens tegn så har vi en forstærket kommunikationsenergi, hvor der lægges et ekstra plus på ord og andre former for udtryk, derfor er det meget vigtigt at sørge for en positiv og konstruktiv dialog. Temperamenter kan lettere tænde af sådan en dag og sensitiviteten er også øget, vi mærker omgivelsernes energi meget tydeligt, tager det ind i systemet, hvilket giver behov for at rense og nulstille vores energi. Nogle vil opleve denne energi som tung, da den transformerer tung energi til let hvis muligt.

Overordnet så er energien åben, følsom og intuitiv med fokus på trivsel, udvikling og vækst.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *