Den 26. september 2019, en dagsenergi :-)

Den 26. september 2019 en dagsenergi, 🙂

26 er en meget åben, meget sensitiv og grænseløs energi og den er uden stopklodser, grænser og bremser, det betyder at den er fuld af muligheder, men det kan være sværere at sige fra. Fokus er rigtig meget på andre mennesker og da energien er uden beskyttelse så mærkes alt i denne energi, så bed gerne om ekstra beskyttelse ved behov.

I forhold til september måned så har vi en blød og blid energi, følsom af natur og med en rigtig stærk indfølings og indlevelsesevne i forhold til andre. Da energien handler om balance så kommer der ekstra fokus på dette, alt skal gøres ud fra at der er balance i tingene, både i det indre og ydre.

I forhold til Vægtens tegn så handler det her om at give slip på noget gammelt for at skabe plads til noget nyt, så det kan kræve noget arbejde fordi noget skal slippes. Intuitionen er super vigtig her, jo mere du lytter til den, finder tillid og overgiver dig til den, jo bedre går det. Husk også at her så ved du først senere hvorfor du lige skulle sige eller gøre noget bestemt.
Overordnet så har vi en indadvendt arbejdsenergi, der er fokus på at få ryddet op i det indre og ydre for dermed at kunne stå klarere i vores egen kraft.

Silicia Kirsten A. Poulsen <3
Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *