Den 27. og 28. september, to dagsenergier :-)

Den 27. og 28. september 2019, to dagsenergier 

Den 27. september 2019

27 er både blid og powerfuld på en gang, powerfuld fordi at dens grundtal er 9 som er en stærk marsenergi der handler om at arbejde igennem, i det indre og ydre, finde sit eget lys, stå i sin egen kraft, men også være stærk og skulle klare meget selv. 27 er ret indadvendt i det, meget intuitiv og alligevel samtidig en energi der har rigtig meget fokus på andre mennesker. Så der intuitionen ofte bruges.

I forhold til september måned så har vi en målrettet energi med et godt overblik og sans for detaljer, en energi der er god til at strukturere, skabe system hvor der er behov. Også her gerne i forhold til andre mennesker. Energien er meget perfektionistisk, men ellers beskyttende af natur og prioriterer det nære og de nærmeste.

I forhold til Vægtens tegn så har vi en meget åben, grænseløs energi, uden stopklodser, bremser og grænser, det betyder mange muligheder, men gør det ekstra vigtigt at gå efter de bedste og lade alle andre passere. Da energien er så åben kan der være rigtig meget sårbarhed i den, så her kan det være en god ide at bede om ekstra beskyttelse.

Overordnet så har vi et stærkt og blidt engletal der handler om at gå foran og være en der hjælper og inspirerer andre.

Den 28. september 2019

28 er også en temmelig åben og grænseløs solenergi, spreder sig nemt ud og har fokus på mange muligheder og så har den meget mere fokus på andre end på sig selv. Den kan have svært ved at sige fra, mærke grænser, men er samtidig perfektionistisk anlagt, går efter det bedste i alle situationer og er en stærk leder energi. Den går efter succes i alle livets forhold.

I forhold til september måned så er der fokus på forandring, at gå nye veje, gøre noget andet og nyt, lave om på tingene, skabe noget andet end vi plejer. Energien kan være kreativ og er også frihedselskende og utraditionel. Det er vigtigt her at gå efter de fremadrettede gode forandringer for så vidt muligt at undgå de mere uønskede forandringer der sender os tilbage til start.

I forhold til Vægtens tegn så har vi en stærk marsenergi, den samler energien, vender den indad og kan derfor give os lyst til at gå ind i os selv og arbejde med det som sker i det indre, rydde op, blive stærkere i os selv, så alene i vores egen kraft. Det er ofte en energi der kan udfordre os sætte os i arbejde, men er samtidig den ultimative læremester, når vi tager udfordringen op.

Overordnet så en energi med meget power på, men også stor fokus på forandring, at gå nye veje.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *