Den 20. Oktober 2019, en dagsenergi :-)

Den 20. oktober 2019 🙂

20 er en blød og blid balance energi med en stærk indfølings og indlevelseseevne i forhold til omverdenen og andre mennesker, det handler om at give kærlighed og skabe glæde for andre. Med så meget fokus på andre så kræver det også en god balance i en selv, derfor er det bedst at undgå i ekstremer i denne energi og sørge for at have en god centrering.

I forhold til oktober så handler det om omsorg, hjerterum og kærlighed til din omverden og andre mennesker, en energi hvor det handler om at give og hjælpe, gøre en forskel og også rumme andres forskelligheder. Energien er meget sansende af natur så derfor kan der også være fokus på områder som mad, musik, smag, duft eller naturen og farvernes verden, alt der aktiverer dine sanser. Endelig så rummer energien gode healingsevner som kan komme andre til gavn på mange forskellige måder, alt efter hvordan du bedst arbejder med dette. Det kan være dine planter, din hund eller dine børnebørn etc der suger til sig.

I forhold til Vægten så er der tempo på energien ruller derud af og der er stort fokus på glæde og flow. Det er dog vigtigt at have energien i snor, være opmærksom, da den godt kan løbe af med dig og har den først overtaget styringen, så kan det føles som om du er i en rutsjebane, den kan gå op og ned. Især følelsesmæssigt og det kan skabe for meget stress. Gå efter balance, det der løfter dig og giver glæde, skab flow. Energien er samtidig meget vital og dynamisk og har en god portion jegstyrke. Øv dig i at rumme tempoet uden at miste styringen, husk at du altid kan skifte retning og bevar også din centrering. Sådan får du succes.

Overordnet så er energien åben, følsom og intuitiv med fokus på trivsel, vækst og udvikling.

Dagsenergierne for oktober måned kan nu købes til nedsat pris, nemlig 100 kr, skriv til mig under kontakt, hvis det har interesse. Kan overføres via mobile pay til 30355332

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *