Den 5. November 2019 :-) en dagsenergi

Den 5. november 2019 

Husk at du kan købe hele november måneds dagsenergier for 200 kr til mobil pay 30355332 

5 er en aktiv energi der kan lide mange bolde i luften, der skal ske noget og pauser, ja dem skal vi selv sørge for, da de bestemt ikke kommer af sig selv i denne energi. Der er stor fokus på kommunikation via ord, det kan være både direkte og på skrift, en god dag til at sætte ord på ønsker og behov, men også viden og det vi vil lære fra os.

I forhold til november måned så er der power på, energien er vital, dynamisk og handlekraftig, men også positiv og optimistisk, en solenergi. Der er meget tempo på, så her skal du virkelig tage styring i energien og lede den mod glæden, mod det som løfter din energi og undgå det som skaber stress og kører dig i bund. Der kan være meget succes at hente i denne energi, når du går efter at være en sol og en god leder for andre, men også når du prioriterer det som du brænder for og udbreder det til andre. Husk at tage styringen i denne energi, vælge retning for ellers kan den nemt komme til at føles som lidt af en rutsjebane.

I forhold til Skorpionen så er du i et blødt engletal, der retter fokus på om du er i balance, når du giver af dig selv og det du kan til andre eller giver til en sag du vil brænder for. Giver du af dig selv der hvor det du kommer med bliver værdsat, der hvor der er motivation og åbenhed for forandring eller er det modsat. Hvis det modsatte er tilfældet, så er det bedst at holde energien hjemme så du undgår at miste den. Energien har en enorm indfølings og indlevelsesevne, den kan uden videre bevæge sig ind i andre mennesker eller et bestemt emne såsom at male et billede eller andet kreativt, men du skal huske på dig selv, så du ikke forsvinder eller overser dig selv, så det kun kommer til at handle om andre. Energien er så fin at vi næsten kan svæve i den så husk at bruge englene til at holde balancen.

Overordnet så er der aktivitet, gang i den og der kan være mange bolde i luften. Der er også stor fokus på kommunikation via ord.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *