Prisstigning på den fulde analyse :-)

Jeg stiger i pris på den fulde analyse 

Jeg har i lang tid ligget på 1750 for en fuld analyse, men har længe vidst og også fået at vide at jeg skal højere op. Det vil nemlig betyde at der også bliver plads til en opfølgning, når du har været igennem den fulde analyse hos mig og det er der ikke plads til med den nuværende pris..

Min prisstigning vil komme til at ligge på 2750 kr. Jeg oplever selv at jeg bruger så meget tid og energi på de fulde analyser og når jeg stiger i pris kan jeg give endnu mere. Og ja det koster noget, men jeg har mere at give af og ved også at dem jeg tiltrækker vil være nogle der gerne vil have alt hvad jeg kan give.

Du kan dog stadig nå det til den gamle pris men så skal du være hurtig. Så lad mig lige repetere hvad du får i en fuld analyse.

En minianalyse af dine nuværende energier som det første, navne, fødseldag og mit umiddelbare indtryk.

Rådgivning og intuitiv guiding omkring at vælge de bedste navne ud fra der hvor du er i livet, det betyder også at jeg respekterer, hvis der er nogle navne du ønsker at beholde selvom jeg ikke ser dem som helt optimale, i så fald vil jeg rådgive dig omkring hvordan du bedst muligt rummer dem. Eller give dig nogle muligheder til hvordan du kan ændre dem lidt, så de fungerer bedre for dig.

Udarbejdelse af din personlige sjælsstjerne, hvor jeg opstiller dine navne i samspil med hovedplaneterne fra dit horoskop og tolker dem ud fra dette. Tolkning af en varighed på op til 2 timer. Deri er også tolkning af din sjælskerne energi(din dybeste inderste kerne energi livet igennem) din livsvejsenergi (den vej du går igennem livet i forhold til din omverden og andre mennesker), og din livsopgave og udviklingsenergi (den energi du skal lære at mestre i dette liv).

Med den nye pris vil der være plads til en opfølgning, hvis og når der er behov for dette.

Ønsker du at nå at bruge den gamle pris, så send mig en pb, så ser jeg på det.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *