Den 18. November 2019 :-) en dagsenergi

Den 18, powerdag og arbejdsdag 

Og Skyttens energier er på vej, begynder at kunne mærkes. Vi går helt ind i Skytten den 22/11.

Den 18. november 2019

18 er en stærk og powerfuld energifyldt marsenergi, en arbejdsenergi som ofte sætter os i sving på ydre eller indre plan eller begge dele, så du kan lige så godt trække i arbejdstøjet. Det er en energi hvor man ofte arbejder rigtig godt alene og det er en energi der følger sit eget. 18 kan udfordre, fordi at den vælger de veje hvor vi lærer mest på kortest tid og fordi at den rydder op i gammelt karma.

I forhold til november så handler det om kommunikation og aktivitet, at sætte ord på alt det der er behov for, lyst til og energi til og give det ud til ens omverden og andre mennesker. Det kan være tanker, følelser, ideer eller meninger der udtrykkes, i samspillet med andre. Energien er aktiv, hele tiden i bevægelse og der kan være mange bolde i luften. Da der er en del tempo på, så det kan være vigtigt indimellem at sørge for at finde noget ro, huske at trække vejret dybt og koble fra, det sker ikke altid af sig selv. Der er god jegstyrke i energien, en god dag til at sætte ord på det du ønsker.

I forhold til Skorpionen så er energien meget åben, den er grænseløs, uden bremser og barrierer, men også fuld af muligheder for dem som kan rumme den. Den kræver en god kaptajn der tør gå efter det optimale, gå efter de bedste muligheder men også evnen til at sige til og fra, lade det mindre optimale passere. Husk at tage vare på dig selv da sensitivitet og sårbarhed er øget. Der er mere fokus på andre end på dig selv her, den giver meget ud og du skal huske at beskytte dig selv og give der hvor det bliver værdsat. Vær opmærksom på relationer til andre, gå efter det bedste og lad alt andet passere. Sårbarheden kan være stærk, så der kan være behov for at bede vores engle om ekstra beskyttelse. Alt fra omgivelserne ryger lige ind i systemet, så husk at rense og beskytte ved behov.

Overordnet så er der fokus på forandring, nye veje, nye ideer og nye muligheder. Der kan være fokus på kreativitet, at gå utraditionelt til værks, og frihed til at følge det vi har lyst til er vigtigt.

Silicia Kirsten A. Poulsen 

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *