Numerologiens faldgrube :-)

Den numerologiske faldgrube 

I kender det sikkert godt. Mennesker omkring jer, numerologer, venner, familie ændrer navn, hvilket kan være ganske okay, du skal bare lige vænne dig til de nye navne. Men så sker der det efter et år eller to så ændrer personen lige pludselig navn igen – og igen – og igen.

Det er det som jeg kalder den numerologiske faldgrube. Det kan være nødvendigt at ændre navn igen, men at gøre det flere gange er meget krævende både for krop og psyke. Jeg har selv været der, dog af noget andre grunde.

Først blev jeg uddannet hos Annet Kofoed i oldtidens numerologi i 2001 og jeg har aldrig haft det så skidt eller været så syg som jeg var i den periode hvor jeg fulgte det system og mine børn blev også hårdt ramt af sygdom. Det gjorde mig naturligvis temmelig desperat, hvad var det dog der var gang i. Jeg turde selvfølgelig ikke gå tilbage til de gamle navne, for de var jo virkelig dårlige, så jeg afprøvede diverse navneændringer med udholdenhed, men også med erkendelsen af at lige meget hvad jeg gjorde så havde jeg ligesom mistet min gamle platform og min styrke og mit liv sejlede. Stadig vidste jeg ikke rigtig hvorfor. Denne periode varede til omkring 2008.

Så satte jeg mig ned sammen med en astrolog og clairvoyant jeg kendte på det tidspunkt, vi havde begge en oplevelse af at noget ikke fungerede og havde en ide om at noget skulle rettes lidt til. Jeg var på det tidspunkt numerolog, og brugte samtidig mine stærke evner for klarføling.

Til min store overraskelse blev resultatet et helt nyt system, som kom til os i fællesskab. Jeg fik intuitivt ind hvad der skulle spørges om og min partner og jeg satte os så ned for at se hvad der kom af svar. Og der kom meget, rigtig meget, men det var også som et stort puslespil, mange brikker uden brugsanvisning til hvordan det skulle samles. Først der begyndte det store arbejde med at samle det og forstå det og det tog nogle år. I løbet af 2010 begyndte jeg lige så stille at tage klienter ind, velvidende at her var noget virkelig godt.

Men jeg måtte også sande i årene der kom at hver gang jeg troede at jeg var færdig med at samle brikkerne, færdig med at forstå så viste det sig hver gang at det var jeg ikke, lærdommen og erkendelserne fortsatte. Og jeg brugte mig selv som prøveklud til at lære energierne at kende og ja den måde der fungerede bedst var via navneændringen, jeg skulle have ryddet og i det rod jeg var kommet ud i. Men min skræk for at gå tilbage til navnet Kirsten og den rygsæk fuld af fejltagelser som det repræsenterede i det gamle system tog det mig rigtig lang til at komme mig over, så lang til så jeg ikke turde tage navnet igen før der var gået en del år. Heller ikke selvom jeg der stadig bar navnet Kiirsten som er en af de mest vanskelige energier at bære overhovedet. Det fik jeg dog endelig skilt mig af med, og dermed også det rod som det havde trukket ind i mit liv. Men jeg fortsatte med at afprøve det nye system i mine navne, hvilket første til flere navneændringer, før det endelig faldt på plads og i dag har jeg et navn som jeg beholder, jeg er færdig med at ændre navn, medmindre at jeg en dag skal giftes.

Grunden til at det ikke er en god ide at ændre navn igen og igen, er at hver gang vi ændrer navn så nulstilles vores energi og de nye energier vi tager, skal så til at bygges op og de gamle renses ud. I starten af en navneændringen kan det opleves som om vi flyver og faktisk så ryger vi også midlertidigt ud af kroppen, for derefter at starte en integration af de nye energier og navne igennem de forskellige chakras. Og den proces tager et til to år. Går vi så igen ind og ændrer navn så starter processen forfra og så videre, vi nulstilles, den nye energi skal bygges op og den gamle udrenses.

Og i mellemtiden så står vores liv halvvejs på stand by og vores krop kan have en sårbar periode indtil energien er helt integreret og vi kan begynde at få retning på vores liv igen. Derfor er det dumt at ændre navn igen og igen, medmindre at man som jeg havde et ganske bestemt formål med det, eftersom at det var mig der skulle samle og udvikle det system jeg arbejder med i dag. Og dog var det også en lettelse for mig den dag hvor jeg kunne sige at nu var den periode slut og jeg tror også at jeg trak den lidt for langt, jeg har nemlig 17 i min livsvejsenergi og den har ingen indbyggede bremser i sig, så jeg skulle forstå indefra at nu var jeg færdig og kunne få lov til at komme videre med mit liv.

Så ja kære venner, en navneændring eller to eller endda tre er fint, men medmindre at der er en ganske særlig grund, så stop den der. Det er jo en balance, vi kender allesammen den der følelse af at noget ikke er helt på plads. Og eftersom at der findes flere numerologiske systemer, så kan det have betydning hvis man følger et system, som ikke er sandt for ens energi og så kan en navneændring være nødvendig i et andet system, som meget gerne vælges ud fra mavefornemmelsen.

Og ikke ud fra at en numerolog fortæller en hvor forfærdelige ens navne er og taler om sygdom, død og ulykke. Den slags er jeg absolut modstander af. Det handler om at nogle energier passer til en og andre ikke og at nogle energier kan være for krævende at bære. At gøre en bange gør kun en ting, nemlig stopper ens intuition i at virke, hvilket er en rigtig dum ting, for den er alfa og omega i processen med at vælge navne, så jo stærkere den er, jo nemmere er det at guide en person hen til at vælge nogle optimale navne, hvad enten det er nogle helt nye eller en kombination af gammelt og nyt. Det kan også være at det system du har ændret efter er fint nok, men at en anden kombination vil fungere bedre for dig. Eller at du i første omgang ikke var klar til at slippe nogle energier som ikke var helt i harmoni med dig, men siden blev du klar og dermed var en mere harmonisk kombination muligt. Men det handler om også om at respektere at nogle mennesker er for navneændring og andre ikke og dem der ønsker at hedde det de hedder vil jo stadig have godt af at lære om energien i det de har med sig, så de bedre kan forstå og håndtere dem.

Det var lidt om numerologiens faldgrube,og for nogle af jer vil den helt sikkert give mening 

Silicia Kirsten A. Poulsen

Dette indlæg blev udgivet i Dansk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *